Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тапицерия на каска

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тапицерия на каска

Здрасти имам малък проблем с каската от вътрешната страна дунапрена които омекотява се е изронил (каската е стара но не е карано с нея) въпросът ми е възможно ли е да се тапицира и дали има такова място в София мерси предварително
    Последно редактирано от Chinela; 02-07-09, 17:39.

До: Тапицерия

Приятел се си мисля че по добрия вариант е да си вземеш нова каска.
    Това е лично мнение )))))
    LZ1VPM
    KTM 450 SX
    JEEP CHEROKEE XJ 2.5 TD

Коментар

Да сега ще си взимам Airoh S4 но тази искам да си я запазя като втора в случаи че се наложи да возя някой или нещо друго

Коментар

Ако караш из горите,не си купувай S4.Аз съм с такава и горчиво съжалявам.Това е страхотна каска , но за круизър.За ендуро най-добра работа върши обикновена кросова каска.Освен че е по-удобна е и по-ефтина при същите показатели за протекция.
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от Blackheart Преглед на мнение
          Здрасти имам малък проблем с каската от вътрешната страна дунапрена които омекотява се е изронил (каската е стара но не е карано с нея) въпросът ми е възможно ли е да се тапицира и дали има такова място в София мерси предварително
          Възможно е.
          Намери добър шивач който не го мързи да експериментира и ще ти я направи.
          Имай предвид, че материалите на каската стареят дори да не ползвана изобщо и качествата им се губят. Говоря за външната черупка, стиропора вътре и меката подложка на която казваш тапицерия.
          2010 CRF 250 R

Коментар

До: Тапицерия на каска

Аз го смених на мойта по същата причина. Никаква философия, трябва ти само тънък листов дунапрен, 2-3 мм. Използва се в разни опаковки. Не помня само с какво го лепих, че повечето лепила са много серт, и разтварят дунапрена и стиропора.
            Там има едно малко и едно по-голямо кръгче на темето, и няколко ленти по околошката, това е всичко. За да не се освинва веднага, слагам еднократни хартиени шапки от операционната.
            Да ти търся ли дунапрен из къщи? Беше останал.

Коментар

Не ми търси мерси за идеята и за отговорите.Аз ше я освиня цялата ако почна за това по добре при шивач.

Коментар

До магазин ЕНДУРО има тапицерско ателие,аз там оставих една каска и я направиха.И най-важно не беше скъпо.

Коментар

На мен пак донапрена кадето е за бузите мекото се скаса и се отлепи може ли да се оправи и каде??
                  [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от endur0 Преглед на мнение
                    На мен пак донапрена кадето е за бузите мекото се скаса и се отлепи може ли да се оправи и каде??
                    малко по горе ти казаха ,че може.не се притеснявай да идеш при първия шивач който видиш.бас държа че ще ти я направи перфектно,стига да е табиатлия де.то хората до космоса отидохме че 1а тапицерия или донапрен на каска ли няма да сменим .
                    Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X