Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мотор 125-250кубика, 4 тактов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на мотор 125-250кубика, 4 тактов

Здравейте,

Никога не съм карал мотор, решил съм да си взема един за вилата. Ще се кара по черен път. Нямам намерение да прекосявам ливади, да карам между дърветата и да правя скоци, да вдигам на задна. Просто искам да си бръмча по балканските пътища.
    С малко четене установих че търся 4 тактов, 125-250 кубика. Висок съм 1.70, 80кг, 30г.
    Доста хора са на мнение, че ми трябва "истински" мотор, да съм си бил взел Японец - тук обаче ме притеснява факта, че всички 250 кубикови японци са по 90+ см високи и не знам дали ще мога да стигам земята, а пък 125-150 кубикови не можах да намеря да се продават.
    Намерих пък някакви Barton от Motor-Zet, имат 150 кубиков с 19/16 размер на гумите, което ме навежда на мисълта, че е някаква златна среда между баш мотор и детски мотор. Полска фима било, уж били качествени.
    Другите мотори, които видях, са Telstar, но масата мнения са, че не са качествени и фирмата не били много отзивчиви.
    Също така, за закупуване на мотор втора ръка, нямам разбирач познат, който да го провери.

Общо взето съм на кръстопът и мисля скоро да действам направо и да си взема тоя Barton 150cc.

Бюджета ми е 3-4к.

Поздрави

Форумът умира и се налага да му се прави изкуствено дишане с теми-мюрета?
    Или се тества AI?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X