Здравейте, търся си мотор, попаднах на един запазен др 125, със стартер на 28 хиляди километра, интересувам се дали този модел е здрав, колко е разхода на гориво, дали дава някакви дефекти и какви ядове бих могъл да имам, ако го закупя, а относно мощноста, аз съм 175см висок, тежък 85 килограма. Трябва ми за леки разходки в гората и по поляните и возене в града. Дали ще може да ме носи, тези 15 коня които го водят дали са достатъчни за да се катери по стръмни участъци?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki DR 125
Свий
X
-
От: Suzuki DR 125
Мисля че малко трудно ще носи тези 85кг. Що не гледаш нещо 250цц 4т. ? Или пък 125цц 2т.? Но щом за града ти трябва препоръчвам те 250цц. Успех! И аз си търся такоз...HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)
Коментар
-
А задавате ли си въпроса, защо никой не е писал в темата???Момчета, това е раздела за кросови машини, а искате информация за ендуроКолега rashidov, следя темата ти за избор на мотор в раздела ендуро и честно да си кажа, там си променяш мнението всеки ден, а това говори, че все още не знаеш какво търсиш
И след като прочетох мнението ти тук, направо ми стана малко смешно
А колегата pavel4o_95, нека се постарае и да пита там където ще му отговорят, но преди това да прочете темите, които вече съществуват и да посочи линк на обява на мотора, за по-точна преценка на коментиращите
Желая късмет и на двамата
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Щом е така, значи чакаме да го видим в действие, в темата на "тетевенската" група
P.S. Ако модераторите преценят, не да преместят темата в раздела ендуро, за да може повече хора да пишат в неяSUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеА задавате ли си въпроса, защо никой не е писал в темата???Момчета, това е раздела за кросови машини, а искате информация за ендуроКолега rashidov, следя темата ти за избор на мотор в раздела ендуро и честно да си кажа, там си променяш мнението всеки ден, а това говори, че все още не знаеш какво търсиш
И след като прочетох мнението ти тук, направо ми стана малко смешно
А колегата pavel4o_95, нека се постарае и да пита там където ще му отговорят, но преди това да прочете темите, които вече съществуват и да посочи линк на обява на мотора, за по-точна преценка на коментиращите
Желая късмет и на двамата
HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)
Коментар
-
Ами от 1 ден го имам, направихме откриването на пролетта стабилно, има и снимки и скоро ще ги качим в „тетевенската група“, моторчето се представя добре, върши ми работа да си се катеря.Балкан 50 MX/ Suzuki DR 125/ Honda Dominator 650/ KTM 250 SX
Opel Frontera 2.3TD/ Lada Niva 1,7/ VW Golf MK2/ Mercedes 190D
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар