Аз лично , карам колело от малък , мотори съм карал няколко пъти, а по сериозно се заех ск олелелетат преди 5-6 години. Тогава почнах да карам "DH" ( даун хил ) Всичките ми приятели , които са ми давали съвети , твърдят , че се спирало повече със предната спирачка , аз обаче спирам повече със задната , тоест използвам задната , да та въртя задницата , докато предната само за убиване на скоростта , моята предна е настроена , да блокира , само при крайно натиснато лосчте , това на DH колелото , което е със хидравлични спирачки и с дискове 203 мм. В града и при леко докосване колелото остава на място , защото е с 2,5 гуми, но в планината е друго , при скорост от 40-60 км/час и мек грунд , и топли дискове .. нещата се променят. За мен една приплъзната задница , настрани , убива доста по добре скоростта от колкото само предна спирачка , особено ако се направи , както аз о наричам " тик-так" , мах в едната посока със задната гума и после веднага в другата посока.
Градското ми колело е с механични дискови спирачки със 160 мм дискове , оито в града пак спират с едно пръстче, на него спирам с двете едновреммено.
Има обаче и едно друго нещо , има едно момче , оето е левичар и на него му е удобно , да кара с обърнати спирачки.
Нагоре някой спомеан за градкосто каране и подаването на сигнали за маневриране , в което има доста смисъл.
Лично моя извод е - КАРАЙТЕ , както ви е удобно, просто КАРАЙТЕ

Весели дни

Остави коментар: