Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пресичане на границата между Черна гора и Косово по M9 - възможно ли е?
Свий
X
-
От: Пресичане на границата между Черна гора и Косово по M9 - възможно ли е?
Възможно е, но не е напълно легално.... Казано иначе официален граничен пункт няма (или поне нямаше до миналото лято). Мен са ме връщали полицаите от черногорска страна, защото "пътят е затворен и пунктът не работи", но...на Балканите всичко е относително!Alvanovo motors - Сам съм си клуб, сам съм си президент!
Yamaha XJ 900 F, Yamaha FJ 1200, Suzuki GSX 1100 F
Fiat Grande Punto 1.4, Volvo 460 1.7 T, BMW 523i
-
Май това е единственото жидео, което изкопах за мястото, където е границата, но е от 2011:
По принцип 2020 трябва да заработи път с тунел в най-високата част. Даже срещнах скорошен коментар, че са питали какво е положението в Консулството. Отговора е, че не знаят, но има строителни дейности.Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Добре, пускам си тука втори план за 21-22-23.09.2019 (+1/2 дена, което значи и преди тази дата)
Хора, не ми се пртавят сложни схеми, просто ми се разпуска! Района е богат за каране.
Айде, който не го стяга чехъла и е мераклия - да драсне тук.
Всичко зависи от прогнозата за времето, квото стане!Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Ако питаш за пътуване през уикенда, аз не мога, аз ще съм по планините с мотора и фотото - сега има новолуние, небето ще е черно и млечния път ще се вижда супер, може би за последно преди пролетта...You'll never find out - I got no key hole....
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.
Коментар