Здравейте, колеги. Някой има ли лични впечатления от Benelli TRK 251 и да сподели мнение?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Benelli TRK251
Свий
X
-
ми симпатично е моторчето, кво... ново с гаранция, има представител в бг, сервиз, части и консумативи. не успях да разбера цена, но поне знам къде ги продават. ако някой е карал, макар и тест драйв нека сподели. лично аз смятам че е добро за начинаещи-прохождащи пътешественици, но имайки предвид опита си с хонда доминатор 250 по румънските серпентини и проходи- 1 бутало не е много за дълъг път. https://bulgaria.benelli.com/product/trk251
- 1 like
Коментар
-
Цената в цял свят е около 2800€, в България няма е повече. Какво му беше на Доминаторчето по серпентините? Би трябвало да е ОК, щото верно че е само 250сс, моноцилиндър, но пък само 118кг сухо тегло, т.е. специфичната му мощност е като на middle size bike...освен ако е бил бая старичък и да са му поувехнали част от конете.
-
a нищо му нямаше на малкото конче. пък и зареждах гориво колкото скутерите...мощността си е ок, беше запазено. драмата беше на правите /където ги имаше/ и магистралата-че 110км/ч и дотам. бях опашка през цялото време,н о пък всички останали се забавляваха да ме подбутват на смени. така де-да видят к'во е да караш отзад последен. айде със здраве.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар