Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI DR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SUZUKI DR 600

Здравейте приятели,прочетох и видях че няма отоворена тема за SUZUKI DR 600 е може и да бъркам,но не намерих лично аз.Та въросът ми е следният изпадна ми изгодно същият мотор(сузуки др600) моторът е 1990г.,човекът от който мисля да го купя каза че го е купил от негов приятел който го е карал 3 години.Мотора е блокирал незнам точно какво, и му е направил нужният ремонт след което му го е продал на този човек от който аз мисля да го взема момчето каза че го е карал 1година и работи перфекто(негови думи) има дребни забележки.Въпросът ми е: добри ли са като цяло тези мотори заслужава ли си да го взема.Мерси предварително

От: SUZUKI DR 600

Ами ако кажеш за какво ще го ползваш може и да си заслужава. Дай повече информация за това къде, как и колко искаш да го караш поне.
    Hyundai Galloper 3.0 V6

0885 44 60 16

Коментар

Ами ще го карам по черни пътища, с малко гора и шосе.Няма да го карам на уволнение за тазаи цел си имам крос

Коментар

На тези мотори частите им струват повече от самия мотор. Ако не е в работещо състояние, не си заслужава.
        Мотор се купува с някой, който разбира, а не по форумите.

Коментар

Да,но моторът работи добре не се чуват да чукат клапани или да дрънка верига,мисълта ми беше самият мотор и модела му дали са добри като цяло,защото досега не съм карал 4т мотор и ми е доста трудно да го преценя отколкото някой който е карал.

Коментар

Търси в другия раздел - "мотоциклети ендуро". За там са твоите питания. Всъщност ако се разровиш може би ще намериш теми с тъй лелеяната информация. И няма да е необходимо да задаваш въпроси, на които никой не отговаря
            Gnome Rhone AX2 800 1938
            Yamaha XT600Z 1VJ 1986
            Husqvarna Te 510 1989
            Argvmentvm ad novitatem

Коментар

По начина по които пишеш се вижда че сам се навиваш да го вземеш.Аз също ще напиша едно мнение и дано вземеш правилното решение.Този мотор тежи 180 кг. има нисък център на тежеста и като цяло е нисък, много е добър в ниските което помага при катерене но при условие че се сменят зъбаците с по голям заден и по малък преден, иначе с оригиналните зъбаци в гората ще се мъчиш и винаги ще си на полусъединител.Потвърждавам мнението на колегата, че частите са скъпи и не се намират.Това означава, че които е правил ремонт го е правил с цел закърпване и продаване.В нашата група по едно време имахме 5 или 6 ДР-а от всички модели и години от 600 до 650.Вички си ги продадоха само аз още го карам но то е по финансови причини.Виж ми темата в разходките къде съм минавал с ДР650 и си направи изводите какво може мотора.Щом караш крос този мотор изобщо не е за теб, той ще ти е пълна противоположност.Този мотор е трудно продаваем или ако се продаде ще е с голяма загуба.
              И още веднъж, НЕ се лъжи колкото и изгодно да ти го дават.Събери си още малко пари и си купи друга 4Т машина.

Коментар

Като бивш притежател на такъв мотор ще ти кажа само, това е голямо дърво.
                При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Добре,какво ендуро вие ми препоръчвате да си взема?

Коментар

Под дърво каво да разбирам тежък или гадно окачване? А здрав ли е самият двигател,това ми исках да разбера с една дума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X