Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Киргизстан и Памир

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Киргизстан и Памир

Ето малко снимки от едно пътешествие на руснаци в Киргистан. Минали са през част от Памир и Тян Шан...
    Тази година Димо ще ги гледа тези красоти на живо, а ние само на компютъра...
    http://picasaweb.google.ru/Motoadven...RoadToPamirIV#
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

От: Киргистан и Памир

Невероятно красиви места!

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
      ... Тази година Димо ще ги гледа тези красоти на живо, а ние само на компютъра...
      Влади, ти се оправяй по-бързичко, а Димо отива на разузнаване, щото догодина, май пътя за Владивосток, ще мине от там...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Владич, ти не се оплаквай ...
        Бил си в Памир преди мен, макар и без мотор. Виждал си го наживо нищо, че не си бил с коня си

Благодаря за линка. Част от маршрута е същия. Снимките са хубави ... ама много нападали мотори по пътя

Аз не мисля да правя така

П.П.
        май няма да е лесно ..
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Еееех, някога ще го мина пак този път, но с мотор! Трудно ще ти е сам, но пък хората са много свестни и хубави там... И аз съм убеден, че корените ни са от там, а не сме никакви славяни. И много бях изненадан да науча, че много думи, които съм смятал за турски в същост най-вероятно са прабългарски, все още се използват там и имат същото значение. Думи, като "камшик, чиния, комшия, сватба" и др. И на гробищата им въпреки, че са мюсолмански, на много гробове се вее конска опашка!
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

Нямам думи !
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X