Ей, изедохте ме с тия килограми.. хем казах, че не съм го мерил...Гьоладжията твърди, че го е пуснал преди 4 години на 23 кг. В клипчетата си казва, че вече е поне 25-26 кг. И аз на принципа ,,посмали Манго", писах ,,трябва да е 23+"
Еха, че дзвер...! Искам и аз да имам възможност да ловя екзотични риби...
Аз на теб не съм ти се засегнал. Подразних се на колегата за съмнението на какво съм извадил рибата . Типично българска черта, твоето магаре да е най-мъжко... Дреме ми колко точно кила е шарана. Важното е, че си плува обратно жив и здрав !
Въобще не съм се съмнявал в линията ти, не си измисляй, ма то Българска черта. Само коментирах, че 23+ шаран няма как да го извадиш с нея, и ти показах какво е 23-ка, да си свериш часовника.
Собственика на гьола лъже за килограмите когато го е пуснал за реклама, или Спаска е минала на диета.
Ок, стискаме си ръцете, рибата е малка . Кажи поне колко е ? Предишния ми рекорд, фиксиран с кантар , беше 17 кг. Тази риба беше доста по-едра.Ебати глупавия спор...
Уважавам колегите писали в темата, но за мен снимките на трофейни риби от платени водоеми нямат голяма стойност. Повече бих се зарадвал на 23-ка от Искъра
Първо да поздравя Марто, Чинела и всички останали със слуката.
Килограмите никога не са били важни. Поне докато не си вадиш хляба с това. Хемингуей през 51-ва го е написал прекрасно.
Коментар