От: За книгата!
Здравей! На адреса на издателството - мисля, че ще се намери някоя, прати им адрес, ще мина и ще ти я подпиша, но само ако искаш! severni@abv.bg Иначе ти благодаря за интереса и се надявам да ти хареса! Поздрави!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За книгата!
Свий
X
-
Колега дали имате още от предишната , чак сега видях темата и много бих искал да си купя, на вас ли трябва да поръчам или на адреса в началото на темата ?
Остави коментар:
-
Здравейте!
За тези, които могат и искат - заповядайте - ще ми е особено приятно!pokana-19-03-2016.pdf
Остави коментар:
-
Привет колега бих желал да си поръчам и аз един брой еконт Варна ,офис черно море,за Данка Стоилова тел.0889105905 , наложен платеж.Ако е възможно с личен автограф от теб за мен Пламен Панайотов.Предварително благодаря.
Остави коментар:
-
Привет колега бих желал да си поръчам и аз един брой еконт Варна ,офис черно море,за Данка Стоилова тел.0889105905 , наложен платеж.Ако е възможно с личен автограф от теб за мен Пламен Панайотов.Предварително благодаря.
Остави коментар:
-
Получена. Благодаря за което ! Оправда очакванията ми. В очакване съм на част втора.
Остави коментар:
-
Благодаря за книгата и за написаното в нея. Весели празници и много здраве и късмет за напред!
Остави коментар:
-
Колеги, извинявам се за причиненото неудобство, но за известно време адреса посочен по-горе е бил блокиран! Надявам се пожелалите бройка, вече да са си го получили. Ако има още някой неполучен, ще помоля да ми пише тук на ЛС! Поздрави!
Остави коментар:
-
Аз искам една с автограф и специално подписана за Кънчо Кънчев дългогодишен председател на ЛРД Сливен от синовете му.
Сливен, ул. Ген. Столипин, №19, стая 405. Офис на НАП.
Остави коментар:
-
И аз получих книгите, благодаря за което, и за пожеланията !
Остави коментар:
-
Колега, адреса за куриерска поръчка е посочен по- горе : severni@abv.bg ! Цената за 1 бр. е 10.00 лв., цената за доставка не зная - зависело от куриера и до къде се доставя - офис или адрес! Така ми казаха!
Без да искам да обидя когото и да е, приемам да изпратя безплатно брой на всеки пожелал книгата! Може би има хора на които им харесва, а не могат да си го позволят - нека ми пишат на ЛС и ви уверявам, че тайната ще е погребана!
Приятна вечер!
Остави коментар:
-
Добре де, искаме нещо, което да си платим, а не знаем къде е и колко струва! Пожелание, на мен специално-не ми е нужно и един електронен адрес за поръчка сякаш не е достаъчно.
Остави коментар:
-
Получих моя екземпляр, сърдечни благодарности за посвещението!
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.
Остави коментар: