Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.


Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.


Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Спортна седалка

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Купувам: Спортна седалка

  Здравейте уважаеми съфорумци.
  Във връзка с шантав проект търся да закупя дълбока и широка здрава спортна седалка. Не е нужно да е хомологизирана. Трябва обаче да е механично здрава и да събира дебелаци.
  Гледам и сайтове за нови такива, лошото е че са с доставка и не мога да ги видя на живо преди поръчка. Може да ме насочите и в тази посока.
  Тел ми е 0887682173, Георги Савов.
  Предпочитам обаче да пишете в темата или на л.с.
  Благодаря!

 • #2
  От: Спортна седалка

  Някой в София дали има случайно такава седалка? Бих помолил да я видя на живо.

  Изпратено от моят SM-A405FN с помощта на Tapatalk

  Коментар


  • #3
   Поръчах една от UK. Но ми трябва още една, така че темата е актуална.

   Коментар


   • #4
    Нещо самоделно няма ли да свърши работа?
    елементарно е за изрязване на СНС, после малко сгъвки, малко заварки и основата е готова.
    Ако трябва някакво тапициране-има хора и за това...

    Исках да сложа клип от тубата, ама форума ме псува.
    Напиши в тубата "Спортивное сидение ковш своими руками", и трябва да излезе клипа с чертеж на такава седалка.
    Има ли желание-има и начин!

    Коментар


    • #5
     Кольо, благодаря за линка, чак сега го видях. Поръчаната от UK вече пристигна, още не съм я взел от куриера. Трябва ми още още една и съм обмислял дали може да се направи в БГ. Все пак съм песимист, за заварка на алуминий чух цена от 5 лв на см. Та едва ли ще е поносима крайната цена.

     Коментар


     • #6
      Глупости са тези 5 лева...
      Е, не е евтино, щото малко хора могат да заваряват алуминий, ама чак 5 лева за сантиметър...
      Но може да се направи и от желязо. Алуминия е 3 пъти по-лек от желязото, ако се направи от желязна ламарина, или някакви профили-ще се заварява, и ще бъде също толкова здраво, и съвсем малко по-тежко. РАзликата е съизмерима с това дали си се изпикал или не преди да седнеш в колата
      Има ли желание-има и начин!

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 4,660 в 19:02 на 07-04-20.

      Зареждам...
      X