Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.


Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.


Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Търся на цената на почерпка.

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Все ми се е случвало да троша някакви неща, но този път надминах себе си!
  Търся ремъчна шайба ф220мм, за два или три ремъка. Вътрешният отвор за вала е конусен, ще го правя допълнително.

  В миналото ще остане, каквито сме били...

  Коментар
  • Натиснете снимката за да я уголемите Име:20191117_151341.jpg Прегледи:0 Размер:293.2 КБ ID:6528604
   В миналото ще остане, каквито сме били...

   Коментар


   • Натиснете снимката за да я уголемите Име:20191117_151405.jpg Прегледи:0 Размер:500.1 КБ ID:6528606
    В миналото ще остане, каквито сме били...

    Коментар


    • Все още търся някакъв работещ винтоверт без батерия или неработеща такава. За предпочитане около 12волта, че ще се ползва с външно захранване. Ако някой има, да се обажда.

     Коментар


     • Първоначално публикуван от venkabg Преглед на мнение
      Все още търся някакъв работещ винтоверт без батерия или неработеща такава. За предпочитане около 12волта, че ще се ползва с външно захранване. Ако някой има, да се обажда.
      Добре , че ме подсети. На 12волта Krees без батерия и зарядно , Bosch с батерия/не работеща/ , зарядно , в куфар . Но най-рано мога да ги пратя в понеделник.

      Коментар


      • Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение

       Добре , че ме подсети. На 12волта Krees без батерия и зарядно , Bosch с батерия/не работеща/ , зарядно , в куфар . Но най-рано мога да ги пратя в понеделник.
       Пуснал съм лично съобщение.

       Коментар


       • Някой да има инструкция за работа с перална "Уърпул" AWE 8725? Нещо в нета откривам съвсем постни, "6-тото" и чувство категорично се различава от моето, а интуитивните и картинки явно са за друга интуиция
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

        Коментар


        • Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
         Някой да има инструкция за работа с перална "Уърпул" AWE 8725? Нещо в нета откривам съвсем постни, "6-тото" и чувство категорично се различава от моето, а интуитивните и картинки явно са за друга интуиция
         kakво толкова не можеш да пребориш една пералня? я дай картинките!

         ето на английски и на руски

         doc.pdf ed6aac2e70025cbe1fec701c9fa224ec.pdf
         Прикачени файлове
         ________________________________________________
         Chevrolet k1500 5,7
         Subaru OUTBACK 2,5
         Hyundai TUCSON 2.0

         Коментар


         • Трябват ми комплект 4бр гуми,80-81 см високи или32-33 /10.5 ,изтрити ,напукани без значение,няма да ги карам само ще ги сложа на пикапа докато го надигна и поразкрача ,само да държат въздух за проба .15 или 16 цола.За София или до 100тина км идвам лично да си ги взема.
          "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
          Кольо.

          Коментар


          • Търся нещо такова . Очукано простреляно все ми е тая . Трябва ми да го закача от страни на печката в работилницата да се топли вода за миене на ръцете че на чешмата ти посиняват Ще изпадне на вторичните ама кога не се знае. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:201610141648134993771.jpg
Прегледи:204
Размер:10.3 КБ
ID:6542955
           Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

           Коментар


           • Търся казанче за чистачки за Discovery 2 td5
            спукано, сцепено... трябва ми само за размери, ще си правя метално
            I'm not Lost, I'm Discovering !

            088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

            Зареждам...
            X