Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.


Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.


Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам монофазен генератор

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #61
  От: Купувам монофазен генератор

  Обикновено се слагат две пробки и две щеки заради универсалност.
  Демек-този двигател да може да се сложи на различни машини, с всякакъв монтаж, и винаги да имаш пробка и щека на удобно място.

  На мотофрезата на село двигателя е Fuji, голямо концерн, който произвежда и Субару, та в упътването пишеше да се слага възможно най-качественото масло. Така сме щели да имаме дълъг живот на двигателя.
  И макар, че сменяме маслото от дъжд на вятър, и то не с най-доброто(но не и с най-калпавото) двигателчето е в пълна кондиция, а вече е на 20 години.

  Та слагай някакво хубаво масло и не го мисли, тези двигатели не са много претенциозни към маслата.
  Има ли желание-има и начин!

  Коментар


  • #62
   От: Купувам монофазен генератор

   Тия двигатели се карат с моторни масла за коли, според климата. 10W40 или 10W30 е твоят човек. Експлоатационен клас - 2-3 букви под най-калпавото което можеш да намериш в годината на производство, така че не те брига.

   На повечето от тях маслото се сменя на 100 часа работа.
   На днешния ден, преди много години, се е родило дете, което на около 30-годишна възраст променило света. Честит рожден ден, сър Исак Нютон!

   Коментар


   • #63
    От: Купувам монофазен генератор

    Мерсачка за бързите отговори.Ще му сложа Кастрол 10/30, човека от който го купих каза, че слага от него на извънбордовият му мотор за лодка и влиза с нея в язовир Искър , та щом той му се доверява няма к'во да го умувам повече за този непретенциозен мотор.
    Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!

    Няма вече Диско,няма вече Pinz...

    Коментар


    • #64
     От: Купувам монофазен генератор

     Имам три двигателя такива На фреза на култиватор и на генератор Дават им 30 W 50 или нещо от този род Аз си ги карам със синтетика 5W40 като на колата Не се оплакват

     ПП Някой има ли идея какво се случва с фонетиката на Уин 10 ?
     Your conscience is all you can take to your grave.

     Коментар


     • #65
      От: Купувам монофазен генератор

      Имам си един 6 ква - уж хонда .

      Ползва се от дъжд(по-скоро сняг със вятър) на вятър. И не се продава (за протокола, нали вече човека си е решил проблема и според Ясен , може и да поспамим).
      За 10 години няма и 20 часа работа, всяка година маслото (един литър) се заменя с ново (понякога без да е работила, палена ама не включвана в системата)
      Първо дърпане и заработва. Зимата от второ до четвърто.
      Освен стартера който има, и си пали когато акумулатора е читав ....
      Със две пробки е ....и май не е японски .
      Не се оплаквам, споделям.

      Храни си къща с разгъната площ около 120 квадрата (осветление и хладилници , телевизори + котел на твърдо гориво, помпа и вентилатор).
      На реотаните се мръщи сериозно - почва да се чува здраво.
      Един път ми отказа при включване - оказа се , че перманентно беще закачен един радиатор 6 KW - за което съпругата си понесе последствията.

      Коментар


      • #66
       От: Купувам монофазен генератор

       Явно си му намерил тавана на възможностите или тези АВР-и са масово ментета. Гледам, че в алито са 5-6 долара огладай дали няма да стане от нещо марково, може пък да кара повече. Хубаво е машините с които си вадиш хляба да се дублират, аз от известно време се ориентирах в тази насока и е доста по-лесно, когато нещо откаже .
       0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

       Коментар

       Активност за темата

       Свий

       В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

       Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

       Зареждам...
       X