Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.


Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.


Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам двуколонен или четириколонен крик

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Купувам двуколонен или четириколонен крик

  Търся двуколонен или четириколонен крик.

  0898 82 ОI 82, но моля след 11:00, като може да звъните и до по-късно, ако ви е удобно.
  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

 • #2
  Имам двуколонен винтов OMCN 3200kg , но гайките са за смяна ( няма износване на винтовете) 1200 лева. Ако имаш интерес мога да пратя снимки на Вайбър.
  Toyota Land Cruiser RJ77 , Toyota Tacoma 4.0 , Unimog 406
  Yamaha WR 450F
  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

  Коментар


  • New hope
   New hope коментира
   Редактиране на коментар
   Оригиналните бронзови гайки са по 140 евро и по 50 осигурителните. Кой колко иска за материала и за направата е друг въпрос .

 • #3
  Поне до преди 6 - 7 години работните бронзови гайки за тези крикове струваха по 580 лева а осигурителните полиамидни по 180 . Заготовка фосфорен бронз за една гайка Ф 100 на 100 мм в Ангел Стоилов струва 210 лева . Полиамида в Обликос за двете осигурителни гайки струваше нещо от порядъка на 50 - 60 лева . Труд за една работна гайка 100 лева за осигурителните по 50 . Като извадиш винтовете ще излезе и някой лагер за смяна та няма много смисъл да се ремонтира .
  Последно редактирано от sek.1; 01-07-20, 21:49.
  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

  Коментар


  • sek.1
   sek.1 коментира
   Редактиране на коментар
   В АС само материала е над 400 лева за двете гайки . Ако имат материал останал по складовете от едно време е друг въпрос . Другия вариант е да отливат заготовки ама и те не са евтини . Все от някъде трябва да вземеш материал .

  • bocho64
   bocho64 коментира
   Редактиране на коментар
   И пуркоа бе джанам цялата трябва да е от бронз?
   Бейсбарт 3т. десет години си кара с железни основи и гайки от полиамид(.само смазващ и носещ на товар)
   За всеки случай осигурителните ги направих леко разхлабени и от СТ 45,но проблем не е имало.

  • sek.1
   sek.1 коментира
   Редактиране на коментар
   Оригинално така са направени гайките а аз не съм упълномощен от никой да извършвам конструктивни промени в поднадзорно повдигателно съоръжение .
   Последно редактирано от sek.1; 02-07-20, 21:14.

 • #4
  Всеки сам трябва да си направи сметките. Миналата година сменях на моя "италианец" двете работни втулки и ми струваха 700лв ,осигурителните (алуминиева сплав) бяха по скъпи.

  Коментар


  • #5
   280 евро са оригиналните гайки на OMCN . Лагерите комплект 30 евро.
   Toyota Land Cruiser RJ77 , Toyota Tacoma 4.0 , Unimog 406
   Yamaha WR 450F
   New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

   Коментар

   Активност за темата

   Свий

   В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

   Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

   Зареждам...
   X