Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.


Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.


Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам парче гума 20см-20см-2см

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • stypkata
  отговори
  От: Купувам парче гума 20см-20см-2см

  Намерих от един познат.Ако искате трийте темата .Благодаря

  Остави коментар:


 • stypkata
  отговори
  От: Купувам парче гума 20см-20см-2см

  Първоначално публикуван от rumen_maiko Преглед на мнение
  Имам но е с дебелина 11 мм.,ако ти върши работа пиши ще ви я подаря...
  Благодаря,но такава и аз имам и не ми върши работа.

  @борето утре ще звънна да ги питам .

  @Драго - трябва да е средна твърдост,нито като пластмаса,нито като дунапрен .Ще се ползва за каре между валове (мека връзка).

  Остави коментар:


 • drago_pishinkov
  отговори
  От: Купувам парче гума 20см-20см-2см

  Колко твърда и как ще се ползва?

  Остави коментар:


 • boreto2
  отговори
  От: Купувам парче гума 20см-20см-2см

  http://www.kauchuk.com/ С поздрав Борето /имат и интернет магазин/

  Остави коментар:


 • rumen_maiko
  отговори
  От: Купувам парче гума 20см-20см-2см

  Имам но е с дебелина 11 мм.,ако ти върши работа пиши ще ви я подаря...

  Остави коментар:


 • Купувам парче гума 20см-20см-2см

  Здравейте.Търся да купя парче гума с размери 20-20см прибл. или повече и с дебелина 20мм.Гумата трябва да е плътна,да не е пореста и да е армирана с нишки.Подобни гуми се ползват в транспортните ленти промишлеността .Ако на някой му се намира такава нека се свърже с мен .Намирам се в гр.Бургас но може да се прати от цялата страна с куриер за моя сметка.Приемам също съвети от къде може да се купи нова ,защото аз навсякъде удрям на камък - никъде не се продава подобна гума.
  тел: 0898297223

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

Зареждам...
X