Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.


Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.


Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Отрезен трион АКА потапящ трион АКА пендула АКА циркуляр.

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #16
  От: Отрезен трион АКА потапящ трион АКА пендула АКА циркуляр.

  Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
  Днес се наложи да ида при Киров. Изгоря големия шлайф, Метабо. Оставих го на сервиз и разгледах обсъжданото по горе трионче. Честно казано зеленият Бош ми изглежда някак си по добре направен, но Метабото е 1300W на 5000об/м за 240лв, а Боша е 1100W на 4000об/м за 400лв. Логиката показва Метабо, но ми хареса повече Боша. Отделно търговците в Киров са толкова зле, че няма накъде. Същото на Метабо се предлага и в нета с 20лв по ефтино, колкото да си платиш куриера.

  Ами сега....
  Изял съм и един Бош. По-недуракоустойчив е. Поне при мен на тази тема инстументите на Бош са на второ място. Ако е само за единият кубик дъски всичко ще ти свърши работа.
  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

  Коментар


  • #17
   От: Отрезен трион АКА потапящ трион АКА пендула АКА циркуляр.

   Понеже работя в фирма занимаваща се с изработване и монтаж на дървени къщи, покриви и разни конструкции напълно подкрепям колегата по горе взимай Метабо.За малки ремонти вкъщи по съотношение цена качество Метабо са недостижими!А ако ти е нужно наистина прецизно рязане кпуваш и диск Макита!

   Коментар


   • #18
    От: Отрезен трион АКА потапящ трион АКА пендула АКА циркуляр.

    Абе то и с ръчния трион става, ама голям секс. Нещо съм извратен на тема инструменти, вече не помня колко нещо имам. Ще помисля малко и ще реша какво да взема. Гледах и едно метабо за около 500лв пак в Киров което е на "релса" и се движи напред назад, но незнам колко ще изкара на движението. Днес след разговор с техника от сервиза, се оказа, че имат патронник за дрелката Метабо, не е точно същият но пак е метален и става. Написа ми номера, качих се с номера при търговката и се случи чудо. За пореден път се убеждавам, че хората които си цапат ръцете реално вършат работата.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

    Коментар


    • #19
     Re: Отрезен трион АКА потапящ трион АКА пендула АКА циркуляр.

     Ако имаш предвид ПСМ 7 на Бош - виж и диаметъра на диска. Метабото е с 216, а боша с 190. Има и нещо гнило в техническите данни на боша - при разлика от 26 мм в диам. на диска има само 10 мм. разлика в максималния срез по ширина на детайла. За репутацията на зелените бошова няма да говорим, нали?

     Като се замисля това е единственото нещо, което някога съм си купувал от Киров и не знам дали дават да пробваш машините? Ако дават - пробвай и тогава решавай.

     Коментар


     • #20
      От: Отрезен трион АКА потапящ трион АКА пендула АКА циркуляр.

      Няма да се занимавам да пробвам. Не ми хареса, че дръжката мърдаше, като незатегната беше. А ако дръжката е незатегната, как ли е сглобено останалото. Още днес щях да го купя, ама ме ядосаха търговците и не ми се говореше с тях. Ако беше добър търговеца, можеше да купя и голямото за 500лв., но там са много спрели. Поне в Бургаския Киров.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

      Коментар


      • #21
       От: Отрезен трион АКА потапящ трион АКА пендула АКА циркуляр.

       ух тоя Киров... от там се купува минна техника!
       Иди при Крос3 и ще ти кажат "това става, това не!" Поне тук (в Стара Загора) е така, дано и при теб е така.

       Коментар


       • #22
        Re: От: Отрезен трион АКА потапящ трион АКА пендула АКА циркуляр.

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:metabo.jpg
Прегледи:1
Размер:104.9 КБ
ID:5359557 Ако тази дръжка със стрелката не е била затегната ги признавам за идиоти в Киров. По спомени това е единственото нещо, което се монтира на циркуляра след като се извади от кашона.

        Коментар


        • #23
         От: Отрезен трион АКА потапящ трион АКА пендула АКА циркуляр.

         С риск да се изложа, ще предложа това, изнамерих го измежду всички машинарийки на тавана...
         Прикачени файлове
         Да не зависиш от "Органи" в България....

         Коментар


         • #24
          От: Отрезен трион АКА потапящ трион АКА пендула АКА циркуляр.

          Колега не знам до колко ти е бюджета за такава машина ,има една с която съм работил около 2-3 г. И съм много доволен Девалт , занимавах се с монтаж на дизайнерска облицовка , мебели и обзавеждане . Наистина не са ефтини ,но си заслужават цената. Много точен сряз под всякакъв ъгъл , не много тежка и сряза и бе до 25 см. С вертикално разположени плъзгачи на мотора с диска. Дурако устойчива машина , много идържлива. За времето през което съм работил с нея ,освен смяна на диск други ремонт не е видяла , при положение че се е налагало да режем и аломиниеви профили .

          Поздрави и успех!
          Не всичко,което е с две БУЗИ ,е лице !
          ТЕЛ. нула88седем7шест4дведве8

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

          Зареждам...
          X