Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за децата от специализираните домове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за децата от специализираните домове

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
    ще се събират и веднъж/дваж в годината ще бъдат дарявани под формата точно на играчки и дрехи на домове за деца или подобни дефаворизирани хора.

Ако наистина искаш да помогнеш, обади се за да ти кажа как наистина да бъдеш полезен. В момента например в много детски домове има остър недостиг на храна. От началото на годината домовете трбваше от държавна собственност да станат общинска. Да ама само по закон. Общините ОЩЕ не са си получили документите за собственост. Поради тази причина нито държавата нито общината дават пари за храна. Децата гладуват, директорите на домовете напускат, снабдителите не са си взимали парите от Нова Година, а ние изтискваме и последните пари от бюджетите си.

До: Предупреждение - фондация измама

За просяците нямам думи гоня ги,преди давах но след като гледах по телевизията за просяка пред Шератон вече НЕ,за децата съм винаги готов но не и чрез фондации,винаги съм дарявал дрехи и неща който не ползвам,но пари не давам.
    MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
      но пари не давам.
      А храна?

Коментар

Това за храната и гладуването в ДЕТСКИ домове звучи страшно!

Коментар

Лошото е, че не само звучи...... Дори преди когато държавата даваше пари, на дете се полагаха 1,60 лв. на ден за храна. Сега и тези пари ги няма!

Коментар

Давам и храна, но не мога да си позволя моите приятели да гладуват и мизерстват а Аз да давам други хора.Не съм богат човек.
            MG RACING

Коментар

Disem, това наистина звучи страшно. Сегашния ни план принципно активно най-рано края на тази година може да стане както е замислен, но ако сега е ударно проблемен момента за домовете - да пусна едно писмо сред колегите и всеки да даде по нещо. Предполагам, че всички ще се отзовaт кой с колкото може, +-15 души сме.
              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                Disem, това наистина звучи страшно. Сегашния ни план принципно активно най-рано края на тази година може да стане както е замислен, но ако сега е ударно проблемен момента за домовете - да пусна едно писмо сред колегите и всеки да даде по нещо. Предполагам, че всички ще се отзовaт кой с колкото може, +-15 души сме.
                Положението наистина е трагично. Не искам да занимавам никого защото знам, че хората не обичат да знаят за такива неща, пък и не тук е мястото за такива теми, но понеже наистина вече изнемогваме ще съм благодарен ако някой може да помогне. В момента имаме нужда главно от храна. Знам, че много фирми имат хранителни продукти с изтичащ или наскоро изтекъл срок на годност, знам че "Макдоалдс" изхвърля всички сандвичи престояли повече от 15 мин. Ако имате контакти с такива фирми, нека ни дадат това което им е излишно.
                За да ви успокоя малко, ще кажа че все пак има фирми и хора които помагат. Например норвежкия посланник даваше 500 лв. от заплатата си за пресни плодове всеки месец на дома в гр.Трън. За съжаление наскоро му свърши мандата.

Коментар

Имаш ли възможност да пуснеш един списък с домовете /знам, че списъка ще е дълъг/ и адреси, например? Засега чисто информативно

Коментар

ДОВДЛРГ №7 Свети Иван Рилски София бул. Цар Борис ІІІ №128 02 - 855 38 16
                    ДОВДЛРГ Асен Златаров София ул. Сава Филаретов №23 02 - 938 12 27
                    ДОВДЛРГ Христо Ботев София ул. Христо Стефанов №2, Горна Баня 02 - 957 86 46
                    ДОВДЛРГ(Дом за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителска грижа) София ул. 305 №1, Драгалевци 02 - 967 12 25
                    Дом за Временно Настаняване Добролюбие Пловдив бул. Цариградско шосе №104 032 - 62 37 72
                    Дом за Медико - Социални Грижи за Деца - Пловдив Пловдив ул. Раковски №13 032 - 62 27 33
                    Дом за Отглеждане и Възпитание на Деца Лишени от Родителски Грижи - Княгиня Мария Луиза Пловдив ул. Асен Златаров №29 032 - 63 28 53
                    Дом за Отглеждане и Възпитание на Деца Лишени от Родителски Грижи - Олга Скобелева Пловдив бул. Марица №142 Кършиака 032 - 26 58 95
                    Дом за Отглеждане и Възпитание на Деца Лишени от Родителски Грижи - Рада Киркович Пловдив ул. Димитър Цончев №11 032 - 62 42 91
                    Дом за деца с физически увреждания "Хаджи Гьока Павлов" Пловдив бул. Царигратско шосе №106 032 - 62 56 67
                    Помощно Училище - Интернат Стефан Караджа Пловдив ул. Димитър Талев №102 032 - 69 25 86
                    Приют за безнадзорни деца "Майка Терза" Пловдив ул. Петър Стоев №152, 032 - 67 35 21
                    Дом за Отглеждане и Възпитание на Деца Лишени от Родителски Грижи - гр.Трън
                    Интернат за проблемни деца - с.Богданово
                    Дом за деца с умствени и физически увреждания - с. Горна Козница

Това е което мога да дам веднага. Ако трябва ще добавя още.

Коментар

Do 15 Juni shte sme sybrali koi kolkoto ot nashata firma i sedmitzata 18-22 se nadiavam da mojem da zaradvame edin ot gore izbroenite domove.
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Имаш ли информация къде е най-тежко?Знам че на дома в Доганово
                        помагаха колегите рокери.Тук в Драгалевци помагат често съпруги
                        на дипломати.В провинцията мисля че е по-зле.Давайте да организираме нещо.Включвам се.
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

В Трън е трагично!

Коментар

Znachi e resheno. Neka syberem kakvoto mojem finansovo, da zakupim hrana i da pomognem na doma v Tryn.

P.S. izvinenia za latinitza, kirilizatora neshto se shibna a ne sym v bg
                            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Ще радвам ако ви остане време да ви заведа за да видите с очите си за какво иде реч. Само на 80 км от София се намира.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X