В къщи имам акордеон, останал от майка ми, Велтмайзер, 60 Баса, по спомен, такова чудо не съм пипвал, само няколко пъти, като бях малък с успех, 0лев..
Та идеята ми е, да не прашасва, като ходим по гората, да си свирим, то цялатата горска компания са музиканти, не ти акордеонисти, китаристи, тамбукари, певци, даже и учител по Музика

Само аз "Шофер" и Сръбски Певец го раздавам...
Та я споделете, от къде да почна, акордеонът не е при мен, че ако се "Завихря" в Пловдив, ще стане лошо...

Нещо като самоучител, да стане..
"Чичко Гугъл", неще да помогне, не ми дава нищо.....
Та се обръщам към Форума, търсих тема, но не намерих..Била пък полезна и на някой друг, в бъдеще
Ако не и е мястото тук, може да се премести...
Ясно ми е, че става с тренировки и постоянство, мерак за сега има... Но си трябва и малко теория
Та идеята ми е, да не прашасва, като ходим по гората, да си свирим, то цялатата горска компания са музиканти, не ти акордеонисти, китаристи, тамбукари, певци, даже и учител по Музика

Та я споделете, от къде да почна, акордеонът не е при мен, че ако се "Завихря" в Пловдив, ще стане лошо...

Нещо като самоучител, да стане..
"Чичко Гугъл", неще да помогне, не ми дава нищо.....

Та се обръщам към Форума, търсих тема, но не намерих..Била пък полезна и на някой друг, в бъдеще

Ако не и е мястото тук, може да се премести...

Ясно ми е, че става с тренировки и постоянство, мерак за сега има... Но си трябва и малко теория

Коментар