Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да се науча да Свиря на Акордеон ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да се науча да Свиря на Акордеон ??

В къщи имам акордеон, останал от майка ми, Велтмайзер, 60 Баса, по спомен, такова чудо не съм пипвал, само няколко пъти, като бях малък с успех, 0лев..
    Та идеята ми е, да не прашасва, като ходим по гората, да си свирим, то цялатата горска компания са музиканти, не ти акордеонисти, китаристи, тамбукари, певци, даже и учител по Музика Само аз "Шофер" и Сръбски Певец го раздавам...
    Та я споделете, от къде да почна, акордеонът не е при мен, че ако се "Завихря" в Пловдив, ще стане лошо...
    Нещо като самоучител, да стане..
    "Чичко Гугъл", неще да помогне, не ми дава нищо.....
    Та се обръщам към Форума, търсих тема, но не намерих..Била пък полезна и на някой друг, в бъдеще
    Ако не и е мястото тук, може да се премести...
    Ясно ми е, че става с тренировки и постоянство, мерак за сега има... Но си трябва и малко теория
    Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 02-05-12, 02:47.
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

От: Как да се науча да Свиря на Акордеон ??

Отговора е във въпроса. Горската компания, в нея имаш всичко необходимо(акордеонист, учител по музика). Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
      Отговора е във въпроса. Горската компания, в нея имаш всичко необходимо(акордеонист, учител по музика). Успех!
      Ясно е, че има, но питах за нещо да прочета, докато не съм при тях.....
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Основното е мерак и упоритост. Щом имаш познат, който го можеш - питаш и тренираш. Ама тренираш много. Доста време нищо няма да се получава, но постепенно ще станат нещата. Пази се от раздразнителни комшии

Аз от първи до 7-ми клас ходех на учител. То тогава си имаше разни школи към читалищата. Доста се бях научил. В края на всеки учебен срок имахме концерти. Идваха баби, стринки, лели. Всеки свиреше колкото е научил. Всички много се радваха

Уроците - имаше си учебници "Школа 1", "Школа 2" и т.н. Учителката ти дава 2-3 упражнения, разучаваш ги при нея. После се прибереш в къщи, пак ги свириш - по 2-3 часа на ден. През това време приятелите ти играят на мач и карат колелета, а ти "Цигулираш". След два дена пак си на урок - отиваш, показваш какво си научил. Учителката ти дава нови - малко по сложни и т.н. Почваш от по-елементарните и продължаваш с все по-сложни. И т.н.

Аз доста се бях понаучил - валсове, танга, хора, ръченици. Но от веднъж спрях. И повече не съм се занимавал.

Има и хора, които не познават нотите, но свирят виртуозно.
        Последно редактирано от bullet_pk; 02-05-12, 15:40.
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Изтегли си отнякъде ръководство по елементарна теория на музиката и самоучител за акордеон

http://forum.muzikant.org/topic/6074..._fromsearch__1

за да свириш на каквото и да е ако знаеш поне мъничко теория нещата вървят много по-леко

поздрави
          Йордан

Коментар

http://forum.muzikant.org/topic/7575..._1#entry101716

Коментар

Борко.... кво ти става бе
              Не се вкарвай в тоя филм защото е голУем
              Преди 3 месеца ми донесоха за инсталация едно пиано за компютър,толкова много ми хареса ,че седя 2 седмици в нас
              От месец близо ходя на уроци и в момента събирам пари за пиано........
              В момента уча ей това
              Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                Борко.... кво ти става бе
                Не се вкарвай в тоя филм защото е голУем
                Преди 3 месеца ми донесоха за инсталация едно пиано за компютър,толкова много ми хареса ,че седя 2 седмици в нас
                От месец близо ходя на уроци и в момента събирам пари за пиано........
                В момента уча ей това
                Де да знам, бре.... Зацепи ми релето, към 03:39 и викам, кво пък...
                Сядя си вчера и си слушам Народно/нещо оправях песните, пакк/ и слушам акордеониста раздава яко, викам си, що да не взема да се науча/Все едно е детска игра../.... Акордеон има, има кой да даде начални насоки...Викам си, Вятър съм..
                Иначе мелодията е супер...
                За пияното нямам много мерак, но за Йоника също имам.......Ама, нещо няма йоника...Така че ако се науча на Акордеон е супер...
                Първоначално публикуван от jordantcho Преглед на мнение
                Изтегли си отнякъде ръководство по елементарна теория на музиката и самоучител за акордеон

http://forum.muzikant.org/topic/6074..._fromsearch__1

за да свириш на каквото и да е ако знаеш поне мъничко теория нещата вървят много по-леко

поздрави
                Йордан

Мерси колега за сайта, ще поразгледам.....
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X