Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изкупуване на стъкло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изкупуване на стъкло

Някой знае ли къде в София изкупуват стъкло?
    Имам стари шишета от олио,безалкохолни и т.н. около 2000бр.
    Поздрави
    Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

До: Изкупуване на стъкло

В някои от пунктове за вторични суровини. Цената обаче беше смешна - май беше около 8 ст. на кг.
    Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнение
      В някои от пунктове за вторични суровини. Цената обаче беше смешна - май беше около 8 ст. на кг.
      Питал съм на няколко места и никои не изкупува,не ми е за парите просто изкам да ги махна защото ми пречат.
      Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Завод "Стинд" на "Военна рампа" .....я пиши лично на Калин, ако може да насочи към правилната посока,....другото е да видиш на зелените контейнери (за стъкло) телефоните, и да питаш там
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Лошото е че почнаха да внасят стъкло от вън(по-изгодно им е) и това от вътрешния пазар изостава.

Коментар

Преди 3-4 години трябваше да освободя мазето на единия апартамент в Бургас. Имаше 8 чувала, пълни със стъклария, стари перални, 3 акумулатора и кво ли още не. Натоварих ги в пикапа и тръгнах да търся пункт. За желязото и хартията имаше мераклии колкото щеш. След като изгорих 15 л. нафта и ме препращаха от "Меден рудник" до "Сарафово", се отказах и бях принуден да ги оставя до един контейнер.
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

малки братко стъкло изкупуват в еко ресурс за 2000 бр ще доидат на място с контеинер и мулти лифт

Коментар

Първоначално публикуван от georgi kolev Преглед на мнение
                малки братко стъкло изкупуват в еко ресурс за 2000 бр ще доидат на място с контеинер и мулти лифт
                за толкоз малко. Грубо със завишени сметки, да кажем има 1 тон стъкло като тона се изкупува около 70-80лв. Ако така или иначе обикалят - може. Поне при нас 7ст. му беше изкупната цена, при това трябва да е чисто, да няма дозатори и разни там метални части около гъралта на бутилките.
                Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X