Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каква е тази птица и какво да я правя?
Свий
X
-
От: Каква е тази птица и какво да я правя?
Прилича на черен бързолет - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%...BB%D0%B5%D1%82
на латински "apus apus"When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
Коментар
-
Бързолетче.
Може да е гонен и изтърваан от сокол.
Сложи му водичка и трошици и го остави на терасата до утре. Ако не го намериш, всичко е ОК.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТова е млада лястовица според мен. Прибери я някъде да си почине утре може би ще отлети.
Коментар
-
Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеНе е лястовица, снимката е лоша. Остава версията за бързолет, за такава птица не бях чувал.Дано се оправи!
Коментар
-
И на мен ми прилича на бързолет.
Успех, дано се оправиСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Бързолета се храни с насекоми и не може да хвръкне от земята.Той никога не каца по земята и краката са му деградирали само за захващане по скали и сгради.Този е малък и как ше го отгледаш не знам.
Интересна птицане знам да е отгледана извън естествената си среда.
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеБързолета се храни с насекоми и не може да хвръкне от земята.Той никога не каца по земята и краката са му деградирали само за захващане по скали и сгради.Този е малък и как ше го отгледаш не знам.
Интересна птицане знам да е отгледана извън естествената си среда.
Коментар
-
Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеЛошо. И на мен ми изглежда сякаш не може да си стои на краката.
Не съм виждал бързолет, но на снимката определено е млада птица.
Малко вода в човката, евентуално, срещу жажда.
Днес, докато поливах градината, покрай водата се насъбраха доста птици от околността.
Коментар
-
Стария е обяснил подробно.
Капни му няколко капки вода в човката и утре като стане светло го извади навън и хвърли колкото се може по-нависоко.
Ако няма проблем с крилата, като се види във въздуха ще отлети.
Ако не - шансовете му за оцеляване за минимални.
Коментар
-
Това наистина е бързолет , много интересни птици . Миналта година имаше два паднали в Русе и ги пратихме тук:
http://www.greenbalkans.org/category...g_BG&cat_id=64
Единия не оцеля пътуването , затова другия го закарах с лично с колата .
До колкото разбрах , те са единствените в страната специалисти по птиците .Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
През нощта бях оставил птицата в кафез поради страх от котки. На сутринта я нямаше, явно е минала през мрежата и отлетяла, поне така се надявам. Акцията приключи, поне сега знам какво е бързолет. Благодаря за консултациите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение........ Ако не го намериш, всичко е ОК.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар