Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на газова отоплителна печка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на газова отоплителна печка

Някой знае ли къде в София ремонтират газови отоплителни печки.
    Работеше си нормално до скоро, но започна да мирише на газ докато работи! Рових в нета, нищо конкретно не намерих, ако някой е ползвал услугите на подобен сервиз, да казва, че в офиса ми остава да се топля с уиски, но не мога да пия цял ден

п.п. Ясене, в теб ми е надеждата, даже гледам пишеш по въпроса...
    Прикачени файлове
    LZ1PER

До: Ремонт на газова отоплителна печка

Ако са много напукани плочите хич недей се напряга, ами купи нова за 150лв.

Други възможни източници на миризма на газ са уплътнителите на газовата бутилка и маркучът. Освен това, понякога продават ужасно миризлива газ, която и в най-изправната печка (и кола) мирише. Ако от последната бутилка насам е така, пробвай с друга.

Мирише ли, като се пусне на максимум?

Коментар

Не е от последната бутилка, така си е. Как да разбера дали плочите са напукани, маркуч имам, ще го сменя! Къде са тези уплътнители или нещо, освен плочите, което може да се износи и си иска смяна?
      Мирише винаги когато работи!
      LZ1PER

Коментар

Вземаш печката, палиш я и започваш с една гъбичка и сапун да "сапунисваш" тръбичките, вероятно има теч от някъде, там където е теча, ще се образуват мехурчета,.....ако те е страх от упражнението в офиса, докарай е да е сапунисваме в моя гараж.
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Вземаш печката, палиш я и започваш с една гъбичка и сапун да "сапунисваш" тръбичките, вероятно има теч от някъде, там където е теча, ще се образуват мехурчета,.....ако те е страх от упражнението в офиса, докарай е да е сапунисваме в моя гараж.
          Ще пробвам, до колкото е възможно да се бръкне.
          Казаха ми, че някъде на Орион ремонтирали такива дръгели, ама къде точно.... а те там си знаят какво може да е. Ще почакам и ще поровя още малко, ако не ги намеря, ще я къпя
          LZ1PER

Коментар

Ремонт на гази уреди ми бяха споменали че има срещу Метро на Цариградско шосе. Има една бензиностания Петрол. Веднага след нея имаше газостанция, но я затвориха. Постройката седи. До газостанцията в ниското от към Дружба има едни барачки. В тях. Незнам дали още работят обаче.
            Прикачени файлове
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Сапунисвай смело не си заслужава да я товариш, ако е от някое съединение .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

плочите са отпред, това, което осъществява горенето. Напукването е видимо с просто око, даже понякога падат парченца. Понякога изхвърчат на метър-два, нагряти до червено, но това е друга тема.

Да, сапунът е твоят приятел. Щом мирише даже и пусната на максимум, значи не е от незатварящ плътно работен клапан. Остава вариантът теч от съединенията.

Да, можеш да се обърнеш към дядо владо - той има богат опит с нестандартни отоплителни прибори

Коментар

Колега въпросната работилничка която описва голегата Иван Горчев работи.Наскоро карах една печка Теси за профилактика, и съм доволен.Взеха ми 20лв за ремонта.Успех.

Коментар

От: До: Ремонт на газова отоплителна печка

Извинявам се, че вдигам старата тема, но някой знае ли дали все още работи това място?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X