Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се пере изцапано от нафта?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как се пере изцапано от нафта?

С меглио винаги си пръскам мотора след като сваля цялата кал от него и с малко търкане след това всичко светва като ново. Сега казвате че става и за дрехи. А няма ли някакви последствия за тях и цветовете? Питам най вече за мото екипа който е от изкуствени найлон/ полиестер и др. дали ще им се отрази ?
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      С меглио винаги си пръскам мотора след като сваля цялата кал от него и с малко търкане след това всичко светва като ново. Сега казвате че става и за дрехи. А няма ли някакви последствия за тях и цветовете? Питам най вече за мото екипа който е от изкуствени найлон/ полиестер и др. дали ще им се отрази ?
      Аз редовно ползвам този препарат за дрехите си,а също така и за автомобила си за да измия двигателят му,но определено става и няма никакви последствия,няма значение дали материята на дрехите е изкуствена или не,а и цветът на дрехите си остава същият.
      Те и за това го препоръчват.Така че,не се притеснявай.
      (0+)
      Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Ако изброените не ти свършат работа направи ги целите петно-топни ги в нафта и ги пери или на химическо

Коментар

С Меглио всичко се е изпрало перфектно от първото пране. Обилно напръскване на полятото място, преседяване 2-3-4 часа, после пране на ръка с най-обикновен прах за пране. Няма никакви поражения по тъканта и цвета.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Лошото на нафтата е че е своего-рода разтворител. Върху кожени обувки нанася тотални щети. А'ко се поливате поне не си мажете обувките. Ако тъканите на дрехите са "обработени", то и те се скапват.
            Иначе всеки обезмаслител работи.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Абе те най-добре жените ще кажат но има един препарат АЛВА мие и пере много добре всякакви гсм матеряли

Коментар

Обилното пръскане с меглио маха петната гарантирано но миризмата на нафта не изчезва и след пет пранета. Това лято мих резервара на трактора и едни работни дрехи ги бях улял качествено. За пране на работни дрехи на село съм оставил една стара българска перална (от кръглите с нагревател) та три часа поне се въртяха дрехите вътре със всички възможни препарати включително и домашен сапун испраха се идеално нямаше и следа от нещо мазно от тогава съм ги прал поне още пет пъти но си миришат на нафта.
                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Как се премахва миризмата на нафта от багажника - оставяш кило прясна риба през лятото за седмица в багажника. След това не се усеща нищо от нафтата.
                  А миризмата от риба се премахва с нафта.

Съжалявам за спама ама не се сдържах.
                  Дискавъри 300 тди ръчка
                  Витара тди автомат
                  XT660R

Коментар

По добре си купи нов панталон, а този си го ползвай за работен,ако те е яд да го гледаш,подари го на некой циганин.
                    JSM 0899633364

Коментар

Абе я да се намеся в темата и да я ползвам безплатно

За пантИлоните разбрах обаче я даите акъл как да махна петната /"гиолчетата"/ от нафта по бетон и по асфалта пред къщата, че колкото и да мия и трия стоят доста грозно.
                      088455338две
                      "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                      Джамбазов 2010г..

Коментар

Филтрирана киселина от стар акумулатор и после изплакване с вода. Иначе си има специални обезмаслители за бетонни подове, ама цената едва ли ще ти хареса.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Колега,петната изчезват сами,миналата зима като сваляхме на буса резервара с 70литра нафта оляхме качествено,няма и следа,на мястото по принцип стои другия ни бус,който н шава много много и отдолу капе масло,е като се изля нафтата и маслото почисти ,другия варянт е с пароструйка и веро..

Коментар

Абе стоят си мамка им. С парастуйка не съм пробвал ама с бодостйката нищо не стана
                            Ако някой знае някакъв препарат да каже ще съм благодарен
                            088455338две
                            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                            Джамбазов 2010г..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X