Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за съвместим ел. мотор за подов вентилатор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за съвместим ел. мотор за подов вентилатор.

Здравейте,

имам стар подов вентилатор Elite EF-0421 3 степени, 70W https://elite.bg/product/ventilator-...-elite-ef-0421, който има скъсани няколко намотки на статора. Опитвам се да намеря съвместим мотор или само статор за него, но нещо не ми се отдава, освен този тук ZC2572 https://www.ebuy7.com/bg/zc2572-alum...fan-motor.html

Ротора и статора са 100% като на моя, но при мен челния и задния щит са с втулки(варианта с цветната ламарина), също нямам и тази допълнителната ос.
    Дали можете да предложите втора употреба или нов съвместим мотор? Иначе предполагам мога да пригодя и нещо с ралична мощност, без степени и с някаква втулка, тъй като оста е дълга 9см и 1см в диаметър.

Един нов бюджетен вентилатор е 35-40 лв, с 2-3 год. гаранция.Какъв е смисълът на упражнението тогава, и колко ще струва? Миналата година закупих вентилатор без перка, защото има 20 степени, и съм много доволен.Три степени определено са недостатъчни, а и е шумен

Коментар

Така е, гледам вървят под 40лв подобни. Този обаче е с хубава, твърда решетка и направо ми е жал да изхвърля всичко заради една намотка

Коментар

Срещу една голяма и добре изстудена бира подарявам два работещи ел. мотора от такива(някакви) стоящи вентилатори. Проблемът не си струва снимането.

Коментар

• Тропчо
          Тропчо коментира
          Редактиране на коментар
          А перка да ти се намира? Валчето е 8,2 мм. Външен диаметър не мога да дам, щото са я направили от халва и е потрошена отвсякъде. Нещо около 34-5-6 см.... вероятно нещо кратно на 2,54. Бирата е ясна.
          То, основно за бирата става дума, де.

• chrichri
          chrichri коментира
          Редактиране на коментар
          Намира се...с 4 крила.

• Тропчо
          Тропчо коментира
          Редактиране на коментар
          2-3-4-... 12 крила, все тая. Остава да кажеш къде ти се пие бира.

Благодаря за предложението! С удоволствие бих охладил две Корони, но съм от Варна. Моето от самото начало си е малко загубена кауза

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X