Инструмента е купен от магазина на Икономов в Благоевград и още там зареден със сет народни ритми и инструменти.Синтезатора е неразличим от нов, не е изнасян от къщи и към него има чисто нов калъф . Продавам го комплект както е купен с книжката, стойката за ноти, оригиналното захранване и калъфа.Имам го от 6г и през това време не е свирено повече от 5-6 часа на година, ей така колкото да си начеша крастата. Поради здравословни причини вече и това не мога да правя и само ще стои. Покупната цена с калъфа беше 1400лв. Давам го за 1000лв с евентуално лек коментар.Като бонус мога да дам и над 1000 midi файлове с инструментална музика, която може да се възпроизвежда на синтезатора на двата секуенсъра.Имам и БГ превод на мануала. Намира се в Самоков и е желателно лично предаване, не бих доверил такъв инструмент на превозвачи, а кашона го оставих още в магазина. 0878три62088, Красимир.

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Продавам Професионален аранжор - синтезатор Корг ПА 500
Свий
X
-
Става ли този инструмен за някой дето не е пипал йоничка да се чепка с него или е твърде сложен?Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
-
Ако човек никога не е пипал "йоничка" или синтезатор е добре да започне с пиано.Примерно новите дигитални пиана с 61 клавиша.Те обединяват пиано и синтезатор в едно! А и цената на такова чисто ново е около 400-450лв- дето върши работа! Отделно има модел дето е точно за учене - като натиснеш клавиш - излиза на дисплея - или като пуснеш музика ти показва кои клавиши да натиснеш.
Според музикалните правила - човек почва да се учи на пианистична твърда клавиатура - да придобие усет а пръстите му "памет за клавиш" и да научи правилата. След това вече се прехвърлят на синтезатори йонички и аранжори.
Разликата е в твърдината на клавишите - на пианото е доста по твърда.На синтезатора клавишите са много леки - сиреч за напреднали.
А Па 500 въпреки че е най стария модел си е класика - циганите признават само него и Па800 - сигурно щото само на това могат да свирят)
П.П
Ако обаче човек е свирел на пиано и е стигнал до кръчмарските изпълнения - време му е за синтезатор)))))
-
Инструмента е интуитивен и лесен за манипулиране. Зависи какво искаш да постигнеш, ако е за пианист си трябва пиано, колегата Мишев го е казал. Но ако просто искаш да свириш и имаш музикална дарба няма проблем. Нали не мислите че всички цигански музиканти са започнали на пиано преди синтезатора. Аз съм китарист, но започнах да свиря на синтезатор по необходимост и стечение на обстоятелствата.
-
Аз зачепках на майтап на едно Casio някакво точно със самоучителски екстри светещи бутони дисплей със показване на нотите.
това беше 2 - 3 седмици и случайно ми попадна Roland EXR 46 на приятел дето не му беше нужен , е нямат нищо общо с моята играчка.
Звучи като реални инструменти има много екстри е и много излишни за начинаещ но ми хареса и го купих.
Korg са много разпространени в България като Голфа и Мерцедеса.Не са толкова сложни и се свиква.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар