Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се пуши пура?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се пуши пура?

Привет! Напоследък доста се говори за пушенето на пури. Ще се радвам ако споделите технологията, магазини за пури, аксесоари и всичко свързано с тях.
    Танки грязи не боятся!

До: Как се пуши пура?

Относно магазините.... магазин "Чиърс" в София разполага с доста богат асортимент....
    Daddy's girl! Always & Forever!
    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Във всеки специализиран магазин за пури и лули ще ти обяснят всичко не е толкоз просто .Е не е и сложно .

П.П. Подсети ме да взема да дръпна една лула .

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
        Относно магазините.... магазин "Чиърс" в София разполага с доста богат асортимент....
        Зорка е права. Като вляза в тези магазини и ..... Винаги влизам там с ограничен бюджет, че иначе нямам спирка. Оттам си купих лулата, аксесоарите за нея, хубавите тютюни и т.н. Отиди там. Не си купувай пура от случаен магазин. Има значение как е съхранявана. При каква влажност и каква температура.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
          Зорка е права. Като вляза в тези магазини и ..... Винаги влизам там с ограничен бюджет, че иначе нямам спирка. Оттам си купих лулата, аксесоарите за нея, хубавите тютюни и т.н. Отиди там. Не си купувай пура от случаен магазин. Има значение как е съхранявана. При каква влажност и каква температура.
          +1.Хубавата пура върви с хубав коняк и приятна компания.А пушенето и е ритуал...необходимите аксесоари-задължително подходяща кутия за съхранение,гилотинка,запалка(кибрит)...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Още нещо. Пура или пурета от 2-3 5 лева не е истинска. Хубавите пури са над 25-30 лева бройката. Стигат до 50-60 лева. Такива пури не се пушат всеки ден. Те са като хубавата лула. Ритуал. Ако го овладееш ще е истински празник за душата. Аз от година и нещо пуша лула. Има доста тънкости, но е голям кеф. Поздрави.

Коментар

Виж тук http://getzpipes.com/ Георги живее над нас (в Сопот ) научил ме е на много неща за лулите и пушенето , може би е единствения майстор на лули в България и знае доста . Ако имаш някакви по-конкретни въпроси питай може и на лични .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Колега утре ще ти пратя снимки на всичко необходимо и информация.Сега нямам време.

Коментар

За да не правя нова тема предлагам да разширим тази и с пушене на лула.Отскоро си взех лула,после и тютюн.Но то не е само пушенето.За мен истинското удуволствие е в ритуала!

Коментар

Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
                    За да не правя нова тема предлагам да разширим тази и с пушене на лула.Отскоро си взех лула,после и тютюн.Но то не е само пушенето.За мен истинското удуволствие е в ритуала!
                    По-добре да не я разширяваме, защото такава вече си има: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=25336
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Благодаря за линка?Не се бях сетил да потърся!Много добре информативен!

Коментар

Първоначално публикуван от KamAZadjiq Преглед на мнение
                        Привет! Напоследък доста се говори за пушенето на пури. Ще се радвам ако споделите технологията, магазини за пури, аксесоари и всичко свързано с тях.
                        Здравейте,ето ви един сайт много полезен за тези, а и за всички,които обичат и пушат пури,дано на някого бъди полезен http://gotvarstvo.georgievi.net/a/purite

Коментар

От скромния опит който имам,съхранението е най-важното.При добро такова една качествена пура може да изкара години съхранение.И още нещо...това с топенето в коняци и уискита.Забравете го.
                          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                            Здравейте,ето ви един сайт много полезен за тези, а и за всички,които обичат и пушат пури,дано на някого бъди полезен http://gotvarstvo.georgievi.net/a/purite
                            Този сайт го разглеждах и наистина е доста добре обяснено. Поръчал съм си сега пури и кибрит, чакам ги тези дни и почвам опитите.
                            Някой може ли да ми препоръча пури като за начинаещ, аз се спрях на тези:
                            COMPAY / 5 бр. в кут./
                            Това е втория по големина формат (след пуритос). Името му е типичен за източна Куба израз, който означава “приятел”.
                            ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСИТКИ:
                            Галерия: Стандарт
                            Размери:123 х 15.87 мм
                            Калибър: Среден
                            Размер на пръстена: 40
                            Сила на пурата: Лека
                            Опаковка: Целофанирани пури
                            Танки грязи не боятся!

Коментар

Понеже имам приятели които си харчат парите за тютюниеви изделия, като например пурети искам да попитам истинските пури гълта ли се дима им или се задържа в устата... не съм много запознат, но ми е интересно ! Поздрави
                              Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                              [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X