Привет! Напоследък доста се говори за пушенето на пури. Ще се радвам ако споделите технологията, магазини за пури, аксесоари и всичко свързано с тях.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се пуши пура?
Свий
X
-
До: Как се пуши пура?
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеОтносно магазините.... магазин "Чиърс" в София разполага с доста богат асортимент....
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнениеЗорка е права. Като вляза в тези магазини и ..... Винаги влизам там с ограничен бюджет, че иначе нямам спирка. Оттам си купих лулата, аксесоарите за нея, хубавите тютюни и т.н. Отиди там. Не си купувай пура от случаен магазин. Има значение как е съхранявана. При каква влажност и каква температура.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Още нещо. Пура или пурета от 2-3 5 лева не е истинска. Хубавите пури са над 25-30 лева бройката. Стигат до 50-60 лева. Такива пури не се пушат всеки ден. Те са като хубавата лула. Ритуал. Ако го овладееш ще е истински празник за душата. Аз от година и нещо пуша лула. Има доста тънкости, но е голям кеф. Поздрави.
Коментар
-
Виж тук http://getzpipes.com/ Георги живее над нас (в Сопот ) научил ме е на много неща за лулите и пушенето , може би е единствения майстор на лули в България и знае доста . Ако имаш някакви по-конкретни въпроси питай може и на лични .0 8 9 8 4 8 1 3 3 0
Коментар
-
Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнениеЗа да не правя нова тема предлагам да разширим тази и с пушене на лула.Отскоро си взех лула,после и тютюн.Но то не е само пушенето.За мен истинското удуволствие е в ритуала!Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от KamAZadjiq Преглед на мнениеПривет! Напоследък доста се говори за пушенето на пури. Ще се радвам ако споделите технологията, магазини за пури, аксесоари и всичко свързано с тях.http://gotvarstvo.georgievi.net/a/purite
Коментар
-
От скромния опит който имам,съхранението е най-важното.При добро такова една качествена пура може да изкара години съхранение.И още нещо...това с топенето в коняци и уискита.Забравете го.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнениеЗдравейте,ето ви един сайт много полезен за тези, а и за всички,които обичат и пушат пури,дано на някого бъди полезенhttp://gotvarstvo.georgievi.net/a/purite
Някой може ли да ми препоръча пури като за начинаещ, аз се спрях на тези:
COMPAY / 5 бр. в кут./
Това е втория по големина формат (след пуритос). Името му е типичен за източна Куба израз, който означава “приятел”.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСИТКИ:
Галерия: Стандарт
Размери:123 х 15.87 мм
Калибър: Среден
Размер на пръстена: 40
Сила на пурата: Лека
Опаковка: Целофанирани пуриТанки грязи не боятся!
Коментар
-
Понеже имам приятели които си харчат парите за тютюниеви изделия, като например пурети искам да попитам истинските пури гълта ли се дима им или се задържа в устата... не съм много запознат, но ми е интересно ! ПоздравиОбичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
[B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар