Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Набивки с букви - от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Набивки с букви - от къде?

Привет колеги,
    Търся си инструмент за набиване на букви върху черна ламарина. Конкретно са ми нужни буквите "H" , "S" , "B" с размер 4-5 или 6 мм.
    Намерих в Ибей но ми се ще ако мога от тук да си взема нещо - не ми е нужен цял комплект. Скоро не съм ходил на битака а последно там съм виждал - кой каквото откраднал от ЗММ - продава.
    Някой може ли да ме насочи, продаде

Е те такива...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2035-logo1.jpg
Прегледи:1
Размер:62.5 КБ
ID:6098274
    42

От: Набивки с букви - от къде?

Виж Пламен Майстора.
    Аз търсих преди време доста, само че цифри и намерих в някаква железария, но нямам спомен точно.
    Върти ми се че буквите са само комплекти и бяха доста солени
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Ако няма при Пламен, по железарските магазини няма начин да ги няма - имат ги и Евромастер и Валери и още няколко вносителя в продуктите си.
      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Намерих на няколко места но са пълни комплекти и цената им е ненормално по-висока от тези от Англия или Щатите например ( с вкл. доставка)
        42

Коментар

Ако не са ти толкова спешни на битака в София има всякакви комплекти . Аз също имам няколко комплекта . Ще питам един колега дали няма нещо разкомплектовано .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Ако не са ти толкова спешни на битака в София има всякакви комплекти . Аз също имам няколко комплекта . Ще питам един колега дали няма нещо разкомплектовано .
            Би било супер. Спешни, спешни...колко да са спешни...имам седмица-две да ги намеря.
            42

Коментар

Хм ... при нас у железарията имаме един к-т цифри и струва 5-6лв
              Колко по-скъпи са пък тези букви ?!?!

Я виж тук https://suneuropa.com/search.html?ph...%D0%B8&x=0&y=0

не е реклама, просто това ми излезе
              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                Хм ... при нас у железарията имаме един к-т цифри и струва 5-6лв
                Колко по-скъпи са пък тези букви ?!?! ...
                По-скъпи са най-малкото, защото буквите в азбуката са повече от цифрите. В Ташев най-евтините цифри (4 мм) са 3.60, а най-евтините букви (латиница 4 мм) - 10 лв
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Това което е показал Стоян мисля, че ще ми свърши работа. Пусто няма кой да се сети да напише "стоманени бувки" в търсачката.
                  42

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                    Намерих на няколко места но са пълни комплекти и цената им е ненормално по-висока от тези от Англия или Щатите например ( с вкл. доставка)
                    Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    По-скъпи са най-малкото, защото буквите в азбуката са повече от цифрите. В Ташев най-евтините цифри (4 мм) са 3.60, а най-евтините букви (латиница 4 мм) - 10 лв
                    Аз имах предвид не съпоставката тези с цифри и тези с букви, а се зачудих колко ненормална висока им е цената, понеже това е казал в поста по-горе колегата.
                    А иначе предполагах, че малко или много са по скъпи все пак са повече, но на фона 5-6лв за цифри 10-12лв за букви не ми се струва "ненормално" висока цена.
                    Както и да е, поне малко или много помогнахме .
                    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Не е като да ми е спрян телефона.
                      4 мм, Матадор - Германия, пълен комплект, 36 лв. не знам скъпи ли са, евтини ли са, ама ги има налични.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първите които видях бяха 60лв. Това е ненормално на фона на 10-12лв. За колкото намерих след постя на Стоян. Майсторе звучиш ми изнервен - познат ми обеща единичните бройки, ако ме литне ще се чуем.
                        Поздрави
                        42

Коментар

Ако са ти само да си свършиш работа мога да ти пратя моите ама имам подозрението че куриерите ще вземат повече от колкото струват буквите
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Благодаря за предложението. Ще изчакам още малко и ще се метна тук на едни за 11 лв/4 мм. Тея на Майстора вероятно са по-добри, но не си заслужава тройната разлика за това за което ще ги ползвам.
                            42

Коментар

Да възродим тази стара тема.
                              Знае ли някой къде могат да ми направят стоманена набивка с комбинация от букви и символи. Към момента успявам да си свърша работата с отделни букви, които удрям една по една но почти приключих с направата на малка хидравлична преса и вариант с една голяма набивка с всички букви + един по-специфичен символ е по-добър. Набивката трябва да е с размер 40х8 мм. Отпечатъка го имам векторизиран.
                              Ако знаете някой, който може да произведе такова нещо, моля да сподели тук или на лично...
                              Благодаря ви предварително.
                              42

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X