Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цена на химическа тоалетна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цена на химическа тоалетна

Май не е точно за този раздел темата, но не намирам по-подходящ.

Та на въпроса-кажете как вървят наемите на химически тоалетни за един уикенд.
    Нали ще правим състезание, та е добре да има две кабинки.
    В нета сайтове и реклами колкото щеш, но никъде нямат цени. Това за мен означава мерак за кожодерство, та се стресирам

Разбира се-винаги мога да се обадя по телефона и да питам, то и така ще стане най-вероятно, но е добре да имам някаква предварителна информация.
    Има ли желание-има и начин!

От: Цена на химическа тоалетна

Коле, братчето ми...
    Уважавам аристократичните ти наклонности и усещам тенденциите в тоя спорт, затова те разбирам. Ако държиш на химически тоалетни, свържи се директно с Екотой - те са водещи в бизнеса у нас и преговаряй. Цената се договаря, няма строго определена тарифа.

За състезание от ден и половина - не знам дали си струва. А и сме еко настроени. Ако ще ползваш за нещо химия, напръскай срещу ципокрили, че миналата година се храних, докато дишам. Съдържанието на пърхаща протоплазма в атмосферата клонеше към то фифти-фифти, по старо му - педесе на педесе.

Аз лично, ще съм доволен и ако минеш мястото за бивак с по-ситна брана, че миналата година в палатката се наложи да изпробвам няколко йогийски техники, преди да изпадна в блажена нирвана.

Аве я заеби тия тоалетни и за тия пари докарай два - три автомата за бира. И Лепа Брена, ама за следващия уикенд.
    Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Веско, миналата година имаше недоволни от липсата на химически тоалетни, аз затова...
      Иначе всеки може в "тундрата", ама стана стандарт да има такива кабинки.

Автомат за бира ще има на кетъринга, ама там ще си е с пари.
      За вечерта ще осигуря студена бира в пластмасови бутилки(естествено шуменска), тя вече ще е безплатна.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        За вечерта ще осигуря студена бира в пластмасови бутилки(естествено шуменска), тя вече ще е безплатна.
        И от онази вълшебна дробсърма като миналата година
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Не съм организатор, но си мисля, че офроудърките, колкото и да са "мъжки момичета", биха се зарадвали на възможността да ползват подобно чудо на цивилизацията!
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
            Не съм организатор, но си мисля, че офроудърките, колкото и да са "мъжки момичета", биха се зарадвали на възможността да ползват подобно чудо на цивилизацията!
            Коко, не знам какво точно би донесло радост за офроудърките, но се досещам
            Мен лично, само при сериозна заплаха биха ме склонили да вляза в такава душегубка. Особено ако е оставена на припек.

/само се закачам, неам нищо против екстрите на цивилизационния прогрес и свободния избор на волеизхождане/
            Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
              онази вълшебна дробсърма като миналата година
              Е уредена.
              Първоначално публикуван от Веселин Русев - Vesur Преглед на мнение
              Мен лично, само при сериозна заплаха биха ме склонили да вляза в такава душегубка. Особено ако е оставена на припек.
              Специално за теб,душегубката ще бъде поставена между дърветата до входа на лагера...
              (Ако някой отпусне такава)
              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение

Аз лично я ползвам само през деня, ако няма къде да се скрия. Иначе ми е доста неприятно. Вечер - като мъжете... Но наистина повечето хора искат да има.

Коментар

Коле , само една идея - компостови тоалетни
                  Малко повече пот ще се хвърли , ама пък евтино и няма аромати и няма запарени кабинки
                  Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                  За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Цените са около 20-25лв за денонощие на кенеф. Ако е по-далече от населеното място се пазариш да не ти вземат много за транспорт, но едва ли ще надхвърли десетина кинта повече.

Коментар

Еее, най-накрая един пост по темата. Благодаря Гоше, вече имам база за разговори.

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                        Коле , само една идея - компостови тоалетни
                        Малко повече пот ще се хвърли , ама пък евтино и няма аромати и няма запарени кабинки
                        Ако има наблизо дърводелски цех, може.
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Доколкото разбрах-компостната тоалетна си иска засипване с талаш или каквото е там след всяко ползване. На 10 човека един да не посипе талаша-и става гадното. А винаги има и такова, колкото и да си мислех, че сред нас няма такива хора.

Коментар

Кольо само ги анкерирай по здраво с някое и друго колче за палатка да не стане след безплатната бира http://vbox7.com/play:92c9f7c1
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Тази сутрин направих запитване към екотой(нали са най-големите, и се очаква да са на конкурентни цени), и следобяд ми дадоха оферта:
                              Цената на кабинка на ден е 50 лева. Две кабинки за един ден-100 лева. за два дни-200 лева.
                              Обаче понеже ще дойдат от Русе-плаща се и транспорт. едно идване и връщане за да доставят тоалетните-150 лева. Още едно за да си ги вземат-още толкова. И сметката набъбва на 500 лева за два кенефа за два дни...

Яснооо, ще минаваме на вариант "храсти и дървета".

Цената за превоз е точно колкото ако се наеме бус или малко камионче за някаква кирия. Тарифата е 50 ст на пропътуван километър, което прави точно 150 лева за Русе-Ивански(където трябваше да бъдат монтирани тоалетните).

Не, че се бъркам в бизнеса на екотои, но те нали бяха фирма дето печели от химически тоалетни, а не транспортна фирма?...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X