Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прахосмукачка от кауфланд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прахосмукачка от кауфланд

Здравейте, утре в каф..... пускат прахосмукачки ЕНХЕЛ, някой има ли впечатления за тази марка и конкретно за прахосмукачките им?
    Дават я, че може да тегли и вода и това ме заинтересува.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

От: Прахосмукачка от кауфланд

От килима, може, ама от бунара...
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Вкъщи имаме същата и сме много доволни!

Коментар

С какви накрайници е? По – скоро с колко? Имай предвид, че накрайника с гумите се износва.
        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Не съм много доволен от нея. Прекалено китайско изпълнение, шумна е много, накрайника го смених с този от старата прахосмукачка, защото не върши работа, а колкото до водата - има един найлонов калъф, който да попречи на малко вода от килима да не повреди мотора. Не е добра според мен.

Коментар

Трябва и аз да си купя някаква за домашно ползване, ама нещо ме отказвате от тая.
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Абе аз я взех, дано не е толкова зле.
              "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

RAINBOW е прахосмукачката /моята е на 20+ години вече и не дава признаци на умора/...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ползвам няколко години прахосмукачка Karcher - суха без опция пране, мощна, учудващо тиха и много лесно се чисти и мие, цената му е около 350лв но си струва всяка стотинка

п.с. Ако решиш и се спреш на нея, задължително я купувай само от техен официален представител а не от разните технота, метро и т.н.!

Коментар

Най-хубавото на кауфландските ел.уреди е че 3 години може да ги върнеш и да върнат парите.
                    0(-)

Коментар

Първоначално публикуван от este Преглед на мнение
                      Най-хубавото на кауфландските ел.уреди е че 3 години може да ги върнеш и да върнат парите.

Да, много съм доволен от политиката на големите вериги относно рекламацията.
                      Затова и предпочитам да купувам от тях.
                      Веднъж гаранцията е 3 години, втори път не правят на проблем при рекламация.
                      От лидл си бях взел ЦД, ползвах го 2.5 г и когато отказа ми върнаха парите, от кауфланд си взимам енергоспестяващи крушки, заменят ги без въпроси.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X