Преди десетина години с приятели се озовахме в една кръчма в Лозенец . Там пихме немска бира в шишета с капачки като нашите старите лимонадени . От тогава нито съм виждал на друго място тая бира нито помня как се казваше а и кръчмата вече я няма. Тогава имах и доста такива шишета сега са ми останали само две . Та някой да знае тая бира как се казва и има ли я в България ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шишета
Свий
X
-
От: Шишета
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеБлагодаря на всички ! Сега вече имам ориентир къде и какво да търся .________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Има поне 987654 вида бира с такива капачки))
Препоръчвам е тая
http://www.bernard.cz/en/story/brewery.shtmlИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Аз пък препоръчвам "Монах"-а, пак чешки. В краен случай Великопоповички козел. Ама нали темата беше за шишета - Икеа.
Коментар
-
Е Бернадрда е с такива шишета бе спамер долен))
Иначе аз пия Вайнщефан
Всъщност, в момента текила оро щото текила бланко била само за долни алкохолициИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Хи, хи, Франция ? Никога вече, а мерси!
Даже работя с франсета, нема такъв народ, тенк ю!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеХи, хи, Франция ? Никога вече, а мерси!
Даже работя с франсета, нема такъв народ, тенк ю!
То и не случайно там им се прави почти всичката бира.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар