Обява
Свий
Няма добавени обяви.
BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?
В случая не става въпрос за опушване, каквото ние познаваме.Разбира се,ще става и за това! В случая мръвките хем се опушват,хем се и пекат от силната жега идваща от огнището. За това и питам дали някой е опитвал мръвка от такова барбекю. На вид ги докарват,но се чудя дали няма да поема много сажди това месо!
Ама като гледам,май ще трябва да го направя и да разбера как е! Утре го почвам.088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Въпрос на вкус. Зад океана е много популярно, но лично на мен не ми допада особено вкуса на мръвката. Може и да е заради това, че беше предимно от някакви говеда с размер на мамут, знам ли. Пробвай, пък ще ни поканиш и нас да оценим произведението...
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Ще почакаш още малко! Нарязял съм гюмовете,ама не остава време да го сглобя.088пет722пет99
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение.......... Нарязял съм гюмовете......................За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеОт какво е заготовката?
Това ще е за проба! Ако ми хареса резултата-на едно място има бутилка от компресор......600л!088пет722пет99
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеОт каквото имаше в бараката-бутилка-АГУ и една за въздух(камион)! Ще бъде в малко умален вид-като да нахрани 5-7....10 човека!
Това ще е за проба! Ако ми хареса резултата-на едно място има бутилка от компресор......600л!За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Последно редактирано от dedoKoko; 16-01-13, 12:57.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение...... Ако ми хареса резултата-на едно място има бутилка от компресор......600л!
Ще споделиш ли какво е отношението на литър към свински врат?За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеНещо не намирам данни за преобразуване и не мога да преценя колко голям съд по наредба 21 ми е необходим.
Ще споделиш ли какво е отношението на литър към свински врат?
По втория въпрос-отговора не е еднозначен! Всичко зависи от това колко литра ще има ДО самото барбекю! Този въпрос пък е тясно свързан с това,КОИ ще са ползвателите на барбекюто! Това ще определи и броя на свинете,които ще се разделят с врата си! От тук следва едно навлизане във висшата математика и теорията на относителноста! Но понеже тази материя ми е непонятна,ще цитирам един класик,който го е сметнал отдавна-КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!!088пет722пет99
Коментар
-
Давай Круме, ние сме с тебе!!! Направо се меткай на големият бидон от мен колесара, а ако намериш нещо по-големшко и верижен влекач!Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
И без това ми изгни каросерията на буса, поне да го преправим на самоходен bbq-smoker. Предполагам, няма да попречи на храносмилането, че е с рекламни надписи.....
Коментар
-
Круме,да не забравиш термометър?За капака.Нали знаеш колко разширява менюто,пък и улеснява живота...Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Най-добрият ром е студеният ром!
Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар