Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

    Човек като си няма работа.........си прави хубавинки за вкъщи!!

    Но,преди да съм го започнал,да питам- някой пробвал ли е мръвка,минала през това-

    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

  • #2
    От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

    И на мен ми е интересно, тъй като и аз за в къщи искам да си направя малка пушилничка за малко мръвки
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

    И аз искам България чиста ! ! !

    Коментар


    • #3
      От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

      В случая не става въпрос за опушване, каквото ние познаваме.Разбира се,ще става и за това! В случая мръвките хем се опушват,хем се и пекат от силната жега идваща от огнището. За това и питам дали някой е опитвал мръвка от такова барбекю. На вид ги докарват,но се чудя дали няма да поема много сажди това месо!
      Ама като гледам,май ще трябва да го направя и да разбера как е! Утре го почвам.
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

      Коментар


      • #4
        От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

        Въпрос на вкус. Зад океана е много популярно, но лично на мен не ми допада особено вкуса на мръвката. Може и да е заради това, че беше предимно от някакви говеда с размер на мамут, знам ли. Пробвай, пък ще ни поканиш и нас да оценим произведението...
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

        Коментар


        • #5
          От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

          Аре бе, ще колабирам от глад вече! Десет дена не съм ял, за да пробам мръвката...
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

          Коментар


          • #6
            От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

            Ще почакаш още малко! Нарязял съм гюмовете,ама не остава време да го сглобя.
            088пет722пет99
            http://www.hydropompi.com/

            Коментар


            • #7
              От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

              Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
              .......... Нарязял съм гюмовете......................
              От какво е заготовката?
              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

              Коментар


              • #8
                От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

                Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                От какво е заготовката?
                От каквото имаше в бараката-бутилка-АГУ и една за въздух(камион)! Ще бъде в малко умален вид-като да нахрани 5-7....10 човека!

                Това ще е за проба! Ако ми хареса резултата-на едно място има бутилка от компресор......600л!
                Последно редактирано от REGULATOR; 16-01-13, 11:45. Причина: допълнение
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

                Коментар


                • #9
                  От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

                  Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                  От каквото имаше в бараката-бутилка-АГУ и една за въздух(камион)! Ще бъде в малко умален вид-като да нахрани 5-7....10 човека!

                  Това ще е за проба! Ако ми хареса резултата-на едно място има бутилка от компресор......600л!
                  Но пък колко си скромен
                  За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                  0878 79 20 61 Борис

                  Коментар


                  • #10
                    От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

                    Скромен, скромен, колко да е скромен- колкото може.

                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:TS24X132-open-from-angle.jpg
Прегледи:1
Размер:82.9 КБ
ID:5444391

                    Моето "самолетче" на вилата, като е 210 литров варел, какво?

                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-11-04 15.45.10.jpg
Прегледи:1
Размер:119.1 КБ
ID:5444392

                    За 7-8 човека стига.
                    Последно редактирано от dedoKoko; 16-01-13, 12:57.
                    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

                    Коментар


                    • #11
                      От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

                      Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                      ...... Ако ми хареса резултата-на едно място има бутилка от компресор......600л!
                      Нещо не намирам данни за преобразуване и не мога да преценя колко голям съд по наредба 21 ми е необходим.
                      Ще споделиш ли какво е отношението на литър към свински врат?
                      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

                      Коментар


                      • #12
                        От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

                        Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        Нещо не намирам данни за преобразуване и не мога да преценя колко голям съд по наредба 21 ми е необходим.
                        Ще споделиш ли какво е отношението на литър към свински врат?
                        По въпроса с наредба 21- има допълнение и изменение от 2005г. с което се отменя ограничението в размера , което беше заложено в закона от 1996г. Което означава че въпроса с размера е изцяло субективен!

                        По втория въпрос-отговора не е еднозначен! Всичко зависи от това колко литра ще има ДО самото барбекю! Този въпрос пък е тясно свързан с това,КОИ ще са ползвателите на барбекюто! Това ще определи и броя на свинете,които ще се разделят с врата си! От тук следва едно навлизане във висшата математика и теорията на относителноста! Но понеже тази материя ми е непонятна,ще цитирам един класик,който го е сметнал отдавна-КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!!
                        088пет722пет99
                        http://www.hydropompi.com/

                        Коментар


                        • #13
                          От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

                          Давай Круме, ние сме с тебе!!! Направо се меткай на големият бидон от мен колесара, а ако намериш нещо по-големшко и верижен влекач!
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

                          Коментар


                          • #14
                            От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

                            И без това ми изгни каросерията на буса, поне да го преправим на самоходен bbq-smoker. Предполагам, няма да попречи на храносмилането, че е с рекламни надписи.....
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

                            Коментар


                            • #15
                              От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

                              Круме,да не забравиш термометър?За капака.Нали знаеш колко разширява менюто,пък и улеснява живота...
                              Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                              Най-добрият ром е студеният ром!
                              Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X