Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

Човек като си няма работа.........си прави хубавинки за вкъщи!!

Но,преди да съм го започнал,да питам- някой пробвал ли е мръвка,минала през това-

088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

От: BBQ-SMOKER или обикновено опушване!?

И на мен ми е интересно, тъй като и аз за в къщи искам да си направя малка пушилничка за малко мръвки
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

В случая не става въпрос за опушване, каквото ние познаваме.Разбира се,ще става и за това! В случая мръвките хем се опушват,хем се и пекат от силната жега идваща от огнището. За това и питам дали някой е опитвал мръвка от такова барбекю. На вид ги докарват,но се чудя дали няма да поема много сажди това месо!
      Ама като гледам,май ще трябва да го направя и да разбера как е! Утре го почвам.
      088пет722пет99

Коментар

Въпрос на вкус. Зад океана е много популярно, но лично на мен не ми допада особено вкуса на мръвката. Може и да е заради това, че беше предимно от някакви говеда с размер на мамут, знам ли. Пробвай, пък ще ни поканиш и нас да оценим произведението...
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Аре бе, ще колабирам от глад вече! Десет дена не съм ял, за да пробам мръвката...
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ще почакаш още малко! Нарязял съм гюмовете,ама не остава време да го сглобя.
            088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
              .......... Нарязял съм гюмовете......................
              От какво е заготовката?
              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                От какво е заготовката?
                От каквото имаше в бараката-бутилка-АГУ и една за въздух(камион)! Ще бъде в малко умален вид-като да нахрани 5-7....10 човека!

Това ще е за проба! Ако ми хареса резултата-на едно място има бутилка от компресор......600л!
                Последно редактирано от REGULATOR; 16-01-13, 11:45. Причина: допълнение
                088пет722пет99

Коментар

От каквото имаше в бараката-бутилка-АГУ и една за въздух(камион)! Ще бъде в малко умален вид-като да нахрани 5-7....10 човека!

Това ще е за проба! Ако ми хареса резултата-на едно място има бутилка от компресор......600л!
                  Но пък колко си скромен
                  За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                  0878 79 20 61 Борис

Коментар

Скромен, скромен, колко да е скромен- колкото може.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:TS24X132-open-from-angle.jpg
Прегледи:1
Размер:82.9 КБ
ID:5444391

Моето "самолетче" на вилата, като е 210 литров варел, какво?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-11-04 15.45.10.jpg
Прегледи:1
Размер:119.1 КБ
ID:5444392

За 7-8 човека стига.
                    Последно редактирано от dedoKoko; 16-01-13, 12:57.
                    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

...... Ако ми хареса резултата-на едно място има бутилка от компресор......600л!
                      Нещо не намирам данни за преобразуване и не мога да преценя колко голям съд по наредба 21 ми е необходим.
                      Ще споделиш ли какво е отношението на литър към свински врат?
                      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        Нещо не намирам данни за преобразуване и не мога да преценя колко голям съд по наредба 21 ми е необходим.
                        Ще споделиш ли какво е отношението на литър към свински врат?
                        По въпроса с наредба 21- има допълнение и изменение от 2005г. с което се отменя ограничението в размера , което беше заложено в закона от 1996г. Което означава че въпроса с размера е изцяло субективен!

По втория въпрос-отговора не е еднозначен! Всичко зависи от това колко литра ще има ДО самото барбекю! Този въпрос пък е тясно свързан с това,КОИ ще са ползвателите на барбекюто! Това ще определи и броя на свинете,които ще се разделят с врата си! От тук следва едно навлизане във висшата математика и теорията на относителноста! Но понеже тази материя ми е непонятна,ще цитирам един класик,който го е сметнал отдавна-КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!!
                        088пет722пет99

Коментар

Давай Круме, ние сме с тебе!!! Направо се меткай на големият бидон от мен колесара, а ако намериш нещо по-големшко и верижен влекач!
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

И без това ми изгни каросерията на буса, поне да го преправим на самоходен bbq-smoker. Предполагам, няма да попречи на храносмилането, че е с рекламни надписи.....
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Круме,да не забравиш термометър?За капака.Нали знаеш колко разширява менюто,пък и улеснява живота...
                              Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                              Най-добрият ром е студеният ром!
                              Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X