Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на Туристическа бутилка - къде в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на Туристическа бутилка - къде в София

Имам две газови бутилки от по 5 литра, едната е от "старите червените" не е ползвана от над 10 години но последните спомени са че леко е пускала газ.
    Другата е малко страна primus - Made in England, купена в Либия края на оседемдесете, синя на цвят, тя е прекарала над 15 години под открито небе (бабата не я искала в къщата та затова на двора, но защо не са я покрили с нещо - незнам) и има ръжда.
    Искам да попитам къде в София могат да ги инспектират и да ги ремонтират (със сигурност се нуждаят от ремонт) и да ми дадат някаква гаранция.
    (зная че нова 5 литра е 32 лв, но аз искам да си оправя моите)

От: Ремонт на Туристическа бутилка - къде в София

Дали на местата където слагат АГУ ще могат да ми помогнат, или пък ....

Коментар

Ще ти е далечко,но за там знам че ще ти свършат работа.Горубляне,зад старата бензиностанция на Петрол,има един фургон.Там има всичко за тези бутилки.
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
        Ще ти е далечко,но за там знам че ще ти свършат работа.Горубляне,зад старата бензиностанция на Петрол,има един фургон.Там има всичко за тези бутилки.
        Още ли са там? Че нещо копаха наоколо.

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
          Да, все още са там. Работят бързо, качествено и почти за без пари.

Коментар

Перфектни са момчетата на горубляне преди 2-3 години взимаха 3(три) лева за нарязване на резба в стария вентил и поставяне на кранче на руските 5 литрови бутилки кранчето струваше и то някъде към 5 лева . Определено имам повече вяра на старите бутилки срязал съм доста различни и разликата в дебелината на матеряла е двойна в полза на по старите особено руските .
            Последно редактирано от sek.1; 15-04-11, 06:34.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Все още ли на Горубляне извършват ремонти и ако може да кажете по подробно къде се намират? Благодаря предварително.

Коментар

От Цариградско в посока към центъра се отбиваш в отбивката за "Метро" и на бензиностанцията веднага в дясно спираш,е там са.По подробно не знам как.

Коментар

Люлин, бул. Европа, светофара на стария път за Обеля (първия след новия и метростанцията), газстанцията в ляво и пак ляво.
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от georgi_bg1 Преглед на мнение
                    Все още ли на Горубляне извършват ремонти и ако може да кажете по подробно къде се намират? Благодаря предварително.
                    Вчера минах от там още са на същото място и работят .

Коментар

Още ми са хората там, защото имам една 8 литрова на БЕТА и искам да си я ремонтирам.
                      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                      0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                        Имам две газови бутилки от по 5 литра, едната е от "старите червените" не е ползвана от над 10 години но последните спомени са че леко е пускала газ.
                        Другата е малко страна primus - Made in England, купена в Либия края на оседемдесете, синя на цвят, тя е прекарала над 15 години под открито небе (бабата не я искала в къщата та затова на двора, но защо не са я покрили с нещо - незнам) и има ръжда.
                        Искам да попитам къде в София могат да ги инспектират и да ги ремонтират (със сигурност се нуждаят от ремонт) и да ми дадат някаква гаранция.
                        (зная че нова 5 литра е 32 лв, но аз искам да си оправя моите)
                        Толкова стари бутилки направо ги хвърли и си купи нови. Това ще ти кажат и момчетата на станцията. Преди време и аз така ...отивам с една 19 годишна полска бутилка , но ми отказаха да я заредят . Добре де пробвайте я ...не става , самата стена на бутилката истънява от корозия и е опасна .
                        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                          Толкова стари бутилки направо ги хвърли и си купи нови. Това ще ти кажат и момчетата на станцията. Преди време и аз така ...отивам с една 19 годишна полска бутилка , но ми отказаха да я заредят . Добре де пробвайте я ...не става , самата стена на бутилката истънява от корозия и е опасна .
                          По БДС всички съдове под налягане имат живот 40 години от датата на производството . За различните налягания и газове съдовете се тестват през различен период .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X