Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Курсове по английски език-Британика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Курсове по английски език-Британика

Здравейте! Искам да попитам някой ползвал ли е услугите на тази школа. Разгледах и оферти от други школи, където цените са на половина. Струва ли си голямата разлика в цената?
    Танки грязи не боятся!

От: Курсове по английски език-Британика

За начинаещи не е зле. За напреднали- много зависи от преподавателя, който ти се падне, но по- скоро не. Цените изобщо не са най- кожодерските, при условие, че ги сравняваш с Бритиш каунсъл- там мизата е двойна на тази в Британика.
    Всичко зависи от преподавателите, които улучиш.
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Някой има ли впечатление от курсовете по английски език в Департамента по езиково обучение към СУ “Св . Климент Охридски” (пълноправен наследник на бившия Институт за чуждестранни студенти). Това е другата школа която ми препоръчаха. То е ясно, че резултатите силно зависят от преподавателите, но нали именно тук е ролята на ръководството на школата за правилен кадрови подбор.
      Танки грязи не боятся!

Коментар

Първоначално публикуван от KamAZadjiq Преглед на мнение
        Някой има ли впечатление от курсовете по английски език в Департамента по езиково обучение към СУ “Св . Климент Охридски” (пълноправен наследник на бившия Институт за чуждестранни студенти). Това е другата школа която ми препоръчаха. То е ясно, че резултатите силно зависят от преподавателите, но нали именно тук е ролята на ръководството на школата за правилен кадрови подбор.
        там също всичко зависи при кого ще попаднеш, а и от нивото на групата.......... лошото е, че тези курсове са полезни, ако си в англоезична среда или поне ползваш английския ежедневно........иначе 3 месеца след курса си забравил всичко

Коментар

Аз съм ползвал услугите на Британика Пловдив - преподавателката при която бях се казва Таня Щилянова - която силно препоръчвам особено за начинаещи, след това смених работата и се наложи да се местя в София, и там нещо преподавателката в Британика на бул.Прага не преподаваше като Таня и зарязах английския, макар че година и половина редовно ходих в Британика Пловдив.
          Последно редактирано от Стефан ШОПОВ; 04-09-10, 08:46. Причина: правопис

Коментар

Здравейте, искам да попитам има ли някой пресни впечатление от Британика Варна, защото като че ли обмислям този въпрос и събирам мнения, респ. имена на преподаватели ако трябва да избирам.
            Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от incognito Преглед на мнение
              Здравейте, искам да попитам има ли някой пресни впечатление от Британика Варна, защото като че ли обмислям този въпрос и събирам мнения, респ. имена на преподаватели ако трябва да избирам.
              Благодаря.
              Пресни, пресни - от преди 1 година. Британика знам, че държат на качестовото, независимо от града. Знам, че също и таксите не са им най-ниските, въпреки че по-горе ги сравниха с Британския съвет. И все пак - и на двете места може да се получи наистина много добро образование, разбира се, стига курсистът да е съвестен и да не си пилее парите на вятъра.

За Варна конкретно, освен Британика знам, че добри центрове за курсове по английски са Davitoz и училища Европа - първите не са много известни, но имат добри преподаватели - имам лични впечатления. Училища Европа - за тях има различни мнения като някои ги харесват, а другите не. Моите лични впечатления (имам мнения от мои близки приятели) са, че имат добри преподаватели, специално за Варна - виждам, че имат 2 езикови центъра във Варна. Davitoz имат 1. И все пак... малко се отплеснах, мисля че Британика ще са една идея по-добър избор поради по-добрия подход и мотедика на преподаване на учителите. Това, разбира се, има и своята цена

Коментар

При нас групата не се сформира, сумата е платена 100 % авансово, но Британика отказват да възстановят пълната сума. Удържат си 10% административна такса.

И с Британика бяхме до тук.

Коментар

Те щом 10-15 човека в милионен град не могат да съберат, едва ли си първия недоволен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X