Здравейте! Искам да попитам някой ползвал ли е услугите на тази школа. Разгледах и оферти от други школи, където цените са на половина. Струва ли си голямата разлика в цената?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Курсове по английски език-Британика
Свий
X
-
От: Курсове по английски език-Британика
За начинаещи не е зле. За напреднали- много зависи от преподавателя, който ти се падне, но по- скоро не. Цените изобщо не са най- кожодерските, при условие, че ги сравняваш с Бритиш каунсъл- там мизата е двойна на тази в Британика.
Всичко зависи от преподавателите, които улучиш.08седемшест5едно513четири
-
Някой има ли впечатление от курсовете по английски език в Департамента по езиково обучение към СУ “Св . Климент Охридски” (пълноправен наследник на бившия Институт за чуждестранни студенти). Това е другата школа която ми препоръчаха. То е ясно, че резултатите силно зависят от преподавателите, но нали именно тук е ролята на ръководството на школата за правилен кадрови подбор.Танки грязи не боятся!
Коментар
-
Първоначално публикуван от KamAZadjiq Преглед на мнениеНякой има ли впечатление от курсовете по английски език в Департамента по езиково обучение към СУ “Св . Климент Охридски” (пълноправен наследник на бившия Институт за чуждестранни студенти). Това е другата школа която ми препоръчаха. То е ясно, че резултатите силно зависят от преподавателите, но нали именно тук е ролята на ръководството на школата за правилен кадрови подбор.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Аз съм ползвал услугите на Британика Пловдив - преподавателката при която бях се казва Таня Щилянова - която силно препоръчвам особено за начинаещи, след това смених работата и се наложи да се местя в София, и там нещо преподавателката в Британика на бул.Прага не преподаваше като Таня и зарязах английския, макар че година и половина редовно ходих в Британика Пловдив.
Коментар
-
Здравейте, искам да попитам има ли някой пресни впечатление от Британика Варна, защото като че ли обмислям този въпрос и събирам мнения, респ. имена на преподаватели ако трябва да избирам.
Благодаря.
Коментар
-
Първоначално публикуван от incognito Преглед на мнениеЗдравейте, искам да попитам има ли някой пресни впечатление от Британика Варна, защото като че ли обмислям този въпрос и събирам мнения, респ. имена на преподаватели ако трябва да избирам.
Благодаря.
За Варна конкретно, освен Британика знам, че добри центрове за курсове по английски са Davitoz и училища Европа - първите не са много известни, но имат добри преподаватели - имам лични впечатления. Училища Европа - за тях има различни мнения като някои ги харесват, а другите не. Моите лични впечатления (имам мнения от мои близки приятели) са, че имат добри преподаватели, специално за Варна - виждам, че имат 2 езикови центъра във Варна. Davitoz имат 1. И все пак... малко се отплеснах, мисля че Британика ще са една идея по-добър избор поради по-добрия подход и мотедика на преподаване на учителите. Това, разбира се, има и своята цена
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар