Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сега и чугунена вана търся

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сега и чугунена вана търся

Колеги,

Видял съм се в чудо - никъде не мога да намеря запазена стара чугунена вана за родопската къща (вж. темата за ретро електриката по-долу). По пунктовете за вторични суровини изпадат, но винаги са успели да им е..т мамата на емайла, или направо да ги натрошат, преди да ги видя.

Допълнителният проблем е, че ми трябва вана за самостоятелен монтаж, не за вграждане - т.е. със заоблени ръбове, а не вписана в правоъгълник (такава имам под ръка, ама няма как да я монтирам на село). Крачетата не са задължителни - знам как да я сложа, ако я намеря.

Ако някой има такова чудо за продаване - казвайте!
    Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

До: Сега и чугунена вана търся

Мой приятел има такава ретро вана, много е стара, крака тип лъвси лапи, запазена но си я ползва и не знам дали ще я продаде.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      Мой приятел има такава ретро вана, много е стара, крака тип лъвси лапи, запазена но си я ползва и не знам дали ще я продаде.
      Ами питай го!
      Ако е навит да я продава и не иска безумни пари, ще я взема одмах.
      Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Не е в района в момента, в края на тази седмица си идва и ще пиша.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

В Бриколаж съм виждал спрейове, на които пише че били за възстановяване на емайла на мивки и вани. Не съм ги опитвал.
          Функционално чугунената вана е гола вода - изстива много бързо. Сегашните пластмасови са несравнимо по-правилни. Наблегни на това в пазарлъка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X