Колеги ако някой има координати на фирма или частно лице което се занимава с почистване /изпразване/ на септични ями моля споделете! И тъй като това ще ми първото такова предизвикателство, ако може някой да ме ориентира за примерната цена на такова действие. Ямата е в Банкя! Предварително благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Почистване септична яма?
Свий
X
-
До: Почистване септична яма?
На мене ми взеха за 2 куб/м. 70лв. Ще потърся телефона. Иначе стана за 10мин.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Драгох2 Преглед на мнение0898206069
0899122122
И двата телефона са на една и съща фирма. Цената зависи от обема и разтоянието, те най - добре ще ти обяснят. На мен за 6 кб.м. ми взеха 110 лв.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнениеКолеги ако някой има координати на фирма или частно лице което се занимава с почистване /изпразване/ на септични ями моля споделете! И тъй като това ще ми първото такова предизвикателство, ако може някой да ме ориентира за примерната цена на такова действие. Ямата е в Банкя! Предварително благодаря!
В моето село има и дъждовна и битово-фекална канализация. Строят пречиствателна станция
Хайде при нас в община Несебър!
Живот без предизвикателства
Коментар
-
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеИзумен съм от обилието на СЕПТИЧНИ ЯМИ покрай околовръстното шосе на СТОЛИЦАТА
В моето село има и дъждовна и битово-фекална канализация. Строят пречиствателна станция
Хайде при нас в община Несебър!
Живот без предизвикателства
А в другото ми село си има всичко, ама като се налага да съм до София?!!
П.С. Уредих почистването - звъннах на горните телефони, за 10 куб. м. в Банкя 160 лв.!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Ако не ви се чисти яма и имате възможност да я подмените, има избор за мини-пречиствателна станция - за едно и двуфамилни къщи. Цените са приемливи, а качеството на изходящата вода е "за поливни нужди".НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеАко не ви се чисти яма и имате възможност да я подмените, има избор за мини-пречиствателна станция - за едно и двуфамилни къщи. Цените са приемливи, а качеството на изходящата вода е "за поливни нужди".יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеАко не ви се чисти яма и имате възможност да я подмените, има избор за мини-пречиствателна станция - за едно и двуфамилни къщи. Цените са приемливи, а качеството на изходящата вода е "за поливни нужди".++359885252320
Драго
Honda CR-V 3 gen.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Драгох2 Преглед на мнениеПречиствателя също има нужда от почистване, горе -долу веднъж годишно.Това, което излиза - също.
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Само да кажа-когато извикахме такъв камион да "изсмуче" каквото се беше събрало, оня каза, че било много гъсто, и не можело да се "измуче". Трябвало да пусне малко вода, да се размие, и тогава да си свърши работата. Ние, като пълни лаици се съгласихме, въпреки, че аз си мислех, че сме извикали камиона да изпразни ямата вместо да я пълни(това е наша грижа). Резултатът беше, че след цялата операция ямата беше мааалко по-празна отпреди. А камиона се напълни, има си прозорче, и се вижда. Не помня вече какво струваше, но си дадохме парите за нищо.
Така, че внимавайте.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеДа, но периодиката и количествата са мноооого далечни.Това, което излиза - също.
Дискавъри 300 тди ръчка
Витара тди автомат
XT660R
Коментар
-
Първоначално публикуван от jumbo1 Преглед на мнениеИмаш ли лични впечатления? Сподели, моля те. Планирам нещо подобно, но търся още инфо.НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеДа, но периодиката и количествата са мноооого далечни.Това, което излиза - също.
На моята улица само аз съм с биологичен пречиствател, съседите са със септични ями. Досега не съм видял да ги посещават фекалки. Защо, при положение, че яма с размер 12 куб.м., в която се събират всички отпадни води на 4-членно семейство, би трябвало да се пълни за около 6 до 8 месеца?
Заради една скрита тръба в горният краи на ямата, отвеждаща водата в близката река.
Така че, тяхната периодика е несравнимо по-добра от моята .
И по мои наблюдения това важи за по-голямата част от ямите в БГ.
Няма голяма разлика, дали ще е направен байпас с тръба, дали ямата ще е изидана с камъни и между тях ще пропуска.++359885252320
Драго
Honda CR-V 3 gen.
Коментар
-
Каквато и тема да се отвори, пак опряхме до това как в нашенско масово сме дребни селски тарикати и как всички си го натряскваме едни други 3 ката денонощно. Няма сфера на живуркането ни, което да не е уредено така. Да "благодарим" покорно на хилядите държавни и политически служители, които с ежедневната си имитация на дейност ни докараха до тука.ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар