Трябва да стопля две малки бани. Има ток в тях. Не искам да монтирам обикновени лири и реотанни печки. Някой има ли опит с инфраред, или както там се казва? Няма да има мокрене, ще са в суха част.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отопление за баня, какво да бъде?
Свий
X
-
От: Отопление за баня, какво да бъде?
Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеНие се отопляваме с това, помещението е готово за секунди:
[ATTACH=CONFIG]974823[/ATTACH]Георги Донев, 0889 437 687
Nissan Patrol Y60
Коментар
-
Аз имам три уреда Адакс на три различни къщи, ако не е проблем цената - препоръчвам. Миналата зима взех най- малкия Економик за нужника на село, дето хем не е външен, хем е в гараж и температурата пада и под 0. Тогава гледах че имат и конвектори за баня /мокри помещения/ но прецених че не ми трябва такъв. Малко по-скъпи са.
Коментар
-
Имай предвид, че уважаващите себе си производители предлагат отоплителните тела според квадратурата, която ще се отоплява. На доктора нещото може да е ефикасно за баня 2Х2, но за твойта 5Х5 да не стига. Имам позната, която отоплява детска тоалетна с 400W, но тоалетната е малко по-голяма от моноблока в нея.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Това на снимката е много хубаво,ноооо... и много скъпо.Най-доброто решение,е в специалните за баня вентилаторни печки-стоплят приблизително за 5-10 минути.Инфраред са много скъпи,но не си заслужават,и са бавни.Аз си взех немска вентилаторна печка 2000 вата Einhell,шумна е,по спомен,не съм сигурен,някъде 100-108 лв
Коментар
-
Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеТова е, което го виждаш. Пише си.Георги Донев, 0889 437 687
Nissan Patrol Y60
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар