Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на електрически моторен трион.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на електрически моторен трион.

400-500 лева? Бате, много пари за електрическа, бе!
    Не знам в БГ-то, ама тука при нас за 119 евро има в магазина бензинови HYUNDAI с 2 години гаранция.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

"С резачка за дърве по трудно се режат крайници мисля"

Колега не дърпай дявола за опашката! Дядото е професионалист и въпреки това успя. Слава Богу малкия дявол само няколко месеца ходи с патерици.
      Защо държиш да е да е точно електрически? Моя опит с кабели по двора не е голям, но размотан кабел и режеща подвижна машина едно до друго за мен е плашещ.

Ползвах един райдер...... около 10-ина дена...... след което това китайско инженерно чудо замина в едно дере и си взех истинска резачка, бензинова.
      Та ако е само за гредите и някое дръвче то каквото и да вземеш ще те ползва. Но съвет от патил вземи си "истинска" машина за да знаеш че имаш инструмент на които можеш да разчиташ, пък ще видиш колко още неща ще излезнат за рязане.

Успех.

П.П.ползвам Щил 181

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
        ...

С резачка за дърве по трудно се режат крайници мисля...
        Голяма заблуда . Приятел без малко да остане без ръка . А я беше купил точно защото по-лека, евтина и т.н. Купи си бензинова резачка и не ще да чуе вече за ел.

TT
        Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Между другото, с новите модели циркуляри, за да си отрежеш нещо, трябва да искаш. Така са направени.
          Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Едно Спарки построи две къщи и още мърда. Грубата повреда беше изронената малка зъбчатка в редуктора. Даже дъската си е оригиналдЪ. Е, верно, че са купени 3 вериги и накрая лидълска машинка за острене за този "пробег".
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Ако вярно се притесняваш от боравенето с такива машини, викни някой да ги резне гредите/макар че по-добре ги бартеросай за дърва за огрев/. За градинската работа и ръчна джага/трион си е ОК.На Фискарса 20 см. диаметър не ги усеща.

Коментар

Клони се кастрят с едноръчен трион. Гледам Райдер имат такъв за тикви пари.
                Иначе е опасно, особено на стълба.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

В къщи от както преди 3 години купих ел. резачка, промоция на Бриколаж (тяхната зелена за 90-ина лева) никой вече не се сеща за бензиновата.

п.п.

Все пак баща ми и сложи една шайба на малката зъбчатка да държи по добре веригата.
                  Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                    В къщи от както преди 3 години купих ел. резачка, промоция на Бриколаж (тяхната зелена за 90-ина лева) никой вече не се сеща за бензиновата.

.
                    Нали това разправям. Зетьовете имат и двамата бензинови /единия даже продава в магазина си Щил и Хускварна/ и се "баш сега не могат". Така ли? За 5 кубика на година които ми ги стоварват на портата, хоп една електрическа. Само гледам нивото на маслото за веригата и я почиствам след работа от стърготините.
                    Реже за страх само от собствената си тежест. Няма тънко, няма дебело.
                    Няма автономност и ако трябва да опъваш 50 м. кабел...макар, че с една макара...
                    За гората си трябва бензинова.
                    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                      Ако споделиш кой модел е точно и с колко дълга шина ще е добре.
                      Иначе ми излизат на цени 300-400 доста Макити
                      Моделът е UC3541A с 35 см. шина. Закупена с допълнителна верига за 279 лв и с три години гаранция. Само машината мисля, че беше 265 лв. на промоция. Това на 30.05.2016г. Стандартната гаранция е 2 години, но след регистрация в сайта на Макита се издава сертификат за удължаване на гаранцията с още една година. Това любезно беше направено от продавача и на мен ми беше доставена машината заедно със сертификата. Успех с избора!

Коментар

На края днес вземах това

Land Rover Discovery II, V8 4.0
                        VW Golf VI variant
                        Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Не си сбъркал!

Коментар

Я кажи за колко и от къде,че и мен ме гложди подобна дилема.
                            Имам добра цена в макита за електрически с 40см шина и цена от 300лв и бензинов пак със същата шина на 420/30.
                            Обаче ако ще давам 400+ някак по ми се ще да е щил.
                            Имаме 3 щила и 2 хуска служебни и знам коя е правилната марка за тази техника.
                            Ще се ползва вкъщи за рязане по двора и за дърва за огрев.
                            Няма страшно в умирачката...
                            Страшното е да си жив!...

Коментар

Избор на електрически моторен трион.

419 лв от Коледжиков Варна

Сравнено с малкия Хуск там цената е 40лв надолу но продавачката вика Щил е по добро щото имала 2 сегмента а Хуска само 1
                              Демек по профи.
                              Последно редактирано от rosen_offroad; 16-12-17, 15:04.
                              Land Rover Discovery II, V8 4.0
                              VW Golf VI variant
                              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X