Трябва ми дъска от ясен дълга 90см. и дебела 5см. някой можи ли да каже ако знае от къде в София мога да намеря?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дъска от ясен от къде
Свий
X
-
От: Дъска от ясен от къде
От Ясен, само не знам как ше се разберете !
Шегичка !
Около "Гара Север" има склад за секви дървета на талпи, ама нЕмат срам от цени.
Много е забито, и трудно ще ти го обясня с писане, та пробвай в нета. Май бяха и някаква рекламна агенция, а продават и плоскости, та за това ги знам.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
-
Първоначално публикуван от yor Преглед на мнениеФирма йаф
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнениеA защо точно от ясен ? Друг широколистен материал не върши ли работа ?
та всичко се правеше само от ясен.
Преди 35 години го бях питал защо, и ми обясни, но за съжаление не си спомням.
Мноо мраза да не знам !
P.S. Утре ще разбера, не от него за съжаление.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнениеРазгледах им сайта,не съм сигурен че това са точните хора за 90см.дъска.Търся по скоро склад или даже дърводелска работилница където да ми резнат въпросната дъска.
Кедър лес-ка еоодЯсен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнениеЗачистих си кутията.Сап за брадва ще правя,готовите не ми вършат работа.Точно ясен ми трябва защото е най-подходящ от нашите дървесини .Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеСпоред мен бъркаш материяла,ясенът е плътно и тежко дърво,трябва ти осен,който е идеален за целта.
Осен си е баш ясен и си е най-подходящото за целта дърво.
И салкъм става, и габър, но само ясен по мои наблюдения не се цепи по дължина с времето.
Коментар
-
Първоначално публикуван от сто Преглед на мнениеОсен си е баш ясен и си е най-подходящото за целта дърво.
Ясен:
Осен:
Последно редактирано от petroffbg; 10-11-15, 13:48.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар