Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Paint zoom-някой има ли отзиви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Paint zoom-някой има ли отзиви?

Има ли някой преки впечатления от това китайско чудо - прахосмукачка и пулверизатор в едно. Дето се вика "Мързелът не мОри, а мъчи!"
    Четох много разнопосочни мнения, говорих с много доволен приятел, но той беше боядисвал с латекс??? индустриално помещение. Та тук има ли пробвали и доволни или пък опарили се? Има и Бош аналози, ама пак са китайчета. Интересува ме това хай-тек "мече" дали може да разпръсква латекс така, че да не са нужни повече от 2 ръце.
    Духалката или класическото мече? Дайте мнение.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

От: Paint zoom-някой има ли отзиви?

Мечето

Коментар

Колега, не знам и аз мислех преди да купувам подобно нещо, но като се замисля. Представи си как ще изтъркаляш 200 квадрата латекс на 2-3 ръце с това нещо!? 5 дни дали ще ми стигнат за 1 ръка? С валяк ще стане много по-бързо. Макар, че хич не ми се отдава боядисването. Поздрави
      LZ1ZAH

Коментар

Да де, но мързелът е двигател на научно-техническия прогрес.
        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Аз нашия не съм го и отварял, дадох го на едно момче да боядисва с някаква боя за фасади, да изпръска къщата, но не остана доволен. Аз го пробвах само с вода, колкото да видя дали пръска, но ми се струва, че тази струя се регулира...Но не знам..
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Доколкото съм загрял от преди месец, да идвам да боядисвам. С валяка, за 1 ден 60 кв.м. без много зор. Зорът е дорде опаковаш с полиетилен всичко, което не трябва да се омаже - сам за 4-5 часа. Бирата забавя значително трудовия процес, но не му вреди.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Това чудо си го взеха едни познати, ами само реклама, доста е куцо. Май по-добре валяка.

п.п. То мързела учи, ама ако не сполучи...
              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Това китайско чудо е създадено да изкара някой лев на търговците , а не да свърши работа на майсторите . Ако търсиш машина за боядисване , марката е WAGNER , но няма нищо общо с тая измишльотина нито като цена нито като ефект .
                Боби - 0887771064
                Който иска да свърши нещо намира начин , които не - намира причина.

Коментар

Всичко което се рекламира м/у 2 сериала по обед е ценно откъм ниво "идея". Изпълнението е трагично.
                  Малко неща пробиват като масови помощници - това не е от тях ми се струва.
                  По- добре измисли нещо с малък компресор и пистолет.
                  П.П. Сещате ли се как продаваха моповете по 69лв. под названието Blue magic mop?
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от boby_l Преглед на мнение
                    Това китайско чудо е създадено да изкара някой лев на търговците , а не да свърши работа на майсторите . Ако търсиш машина за боядисване , марката е WAGNER , но няма нищо общо с тая измишльотина нито като цена нито като ефект .
                    Имат ли представителство тук,че се сдобих с една тяхна машина и ми трябва инфо за нея,и евентуално консумативи.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                      Имат ли представителство тук,че се сдобих с една тяхна машина и ми трябва инфо за нея,и евентуално консумативи.
                      Това открих - http://www.wagner-group.de/portal/lo...ntinent=302188
                      Боби - 0887771064
                      Който иска да свърши нещо намира начин , които не - намира причина.

Коментар

Това не са ли вибрационни пистолети? Имам един от 25 г /немски/ и нито веднъж не успях да направя читава консистенция, която да му хареса.
                        Явно се отива към класиката в боядисването.

Коментар

Първоначално публикуван от boby_l Преглед на мнение
                          Аре ся реклами. Освен Вагнер има и други производители на такива машини. Аз например от 2007 съм с ей тази и досега никакви проблеми, въпреки тоновете латекс, които минаха през нея. А за производителността даже няма и да говоря, но човека си търси нещо битово. А за битово ползване имаше по магазините едни нелоши машнарийки по 30-40 лева. Ако намеря линкче - ще пусна.
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Бош. Върши работа. Има три варианта.
                            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Преди малко гледах една "прахосмукачка" в Бриколаж, италианка, а много добър дебит 1450л./мин, турбинна, а не бутална, с отделни дюзи за латекс и за др. Обаче цифрата е близо 300лв. Консултантът на секцията мо каза, че това е единствената читава машина, че бошовете са китайски и т.н. Изглеждаше добре. Пистолетът беше като тези за компресор. Обаче 300 кинта???

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                              ..... А за битово ползване имаше по магазините едни нелоши машнарийки по 30-40 лева. Ако намеря линкче - ще пусна.
                              Я дай да ги видим тези "нелошите".
                              Минавам на варианта-латекс с мече. Но за други неща, търсенето продължава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X