Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Атопичен дерматит при дете...?

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #31
  От: Атопичен дерматит при дете...?

  Лечението няма да стане с медикаменти, но може да пробвате. Иска се промяна на начинът на живот, хранене, движение и спорт. Чист въздух, много движение, качествени храни и вода, избягване на всякакви силно преработени храни, за колбаси и прочие продукти на високата химия, въобще забравяте... Старайте се много да консумира храни преминали естествена ферментация, без да са пастьоризирани, т.е. да помагате на вътрешната "флора и фауна" да се развива и крепне... И така... Разбира се, също намалявате силните негативни психични натоварвания..., става лесно, нека внимателно поразгледа обществените взаимоотношение, ще разбере девойката, че не е чак толкова страшно с ученето... Обичайният резултат е, че много училите накрая работят, за тези, които междувременно са ритали топката... ;-) Успех!
  VPetrov.photography

  Коментар


  • #32
   От: Атопичен дерматит при дете...?

   И от мен едно предложение. Идва лято, измислете ако имате възможност по-дълга почивка на морето. На малкия много добре му се отрази, а и да се надяваме, че на морето ще разпусне психически.
   "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

   Коментар


   • #33
    От: Атопичен дерматит при дете...?

    Първоначално публикуван от Tihomir(imageo) Преглед на мнение
    И ние аха да тръгнем по пътя на кортикостероидите, след като пообиколихме разните му там светила в медицината.. Но жената се заинати, и почнахме лечение с хомеопатия. За няколко месеца всичко изчезна, все едно не е било, а си беше доста сериозно положението. Но малко хора са достатъчно упорити, за да издържат на хомеопатията - там лечението си изисква време, не е като антибиотика за 3 дни да се "оправя"... Всъщност за 4 години не си спомням дали някога сме давали антибиотик(може би веднъж само...)... каквото и да се случи - само хомеопатия. Аз бях доста скептичен в началото, но сега не мисля както тогава И все пак е важно да се попадне на добър лекар-хомеопат.
    Подкрепям Тихомир в това му изказване. Ние с нашата мома също сме тръгнали по пътя на хомеопатията. Колкото и да е отричана от "традиционната" медицина не мога да пренебрегна нещо от което виждам реални резултати и при кашлица и при температура и сополи. Само като се сетя за думите на един от лекарите в спешния "само леко ѝ е зачервено гърлото но за всеки случай ще изпиша едно "Суматролинче" и ми иде да взема една дрянова шибалка и бой по петите.
    Най-доброто, което може да се направи е да се реагира проактивно а не реактивно. С качествени хранителни добавки (верно скъпи но за това пък вършат работа) за укрепване на имунитета и обстойно интервю с добър хомеопат. Абсолютно всичко започва от имунната система на детето, ако тя е силна, дори и да се разболее, всичко минава по-леко и бързо. До сега за 3,5 години сме пили един единствен път антибиотик и това стана след бактериологично изследване на гърлен и носов секрет+ антибиограма. Това изписване на " ей тоя новия антибиотик дето е много хубав" е престъпление, както от страна на лекаря така и от страна на родителите. Слава богу, жена ми отделя цялото си свободно време да чете и се информира. С хомеопатия може да се повлияе на огромна част от заболяванията. Наистина е нужно единствено да попаднеш на правилния лекар а при толкова информация в нета, това не следва да е проблем. Позаинтересовайте се за д-р Михайлов.
    Кортико-стероидите са неприложими за малки деца! Лекар който ги изписва, го прави единствено за да си върже гащите с това, че ще видите някакъв резултат, бил той и временен но никой нищо не казва за пораженията върху бъбреци и черен дроб.
    Последно редактирано от slaf4u; 21-05-13, 09:23.
    42

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

    deneme
    Зареждам...
    X