Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Днес, 04 Февруари, е световният ден за борба с онкологичните заболявания

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Днес, 04 Февруари, е световният ден за борба с онкологичните заболявания

  Днес, 04 Февруари, е световният ден за борба с онкологичните заболявания.
  Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
  „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
  LZ1EMS

 • #2
  От: Днес, 04 Февруари, е световният ден за борба с онкологичните заболявания

  Нещо ме шокира тази сутрин,мярнах репортаж за най- новия уред способен да дозира много прецизно облъчването на болните.Не обърнах внимание в началото , но тъжния завършек беше ,че процедурата струвала 3000 лв и се поемали от касата, но им сложили лимит от 1000 човека ,а възможностите на апарата били за 3000 -Затова подбирали болните. Трагедия е един лекар да трябва да подбира и да решава кой ще живее кой ще се мъчи.

  Коментар


  • #3
   От: Днес, 04 Февруари, е световният ден за борба с онкологичните заболявания

   Това е линк към статията, която разказва за метода, който д-р Найденов (Emanuilis) геройски се опитва да въведе, напук на цялото безразличи, което ни залива.
   Истината е тъжна. Макар да имаме обучени лекари и нужната техника, все още този метод не може да се прилага у нас. Защо? - той би обяснил по-добре. Аз си мисля, че трябва още съвсем малко усилие, за да се задейства машината. А след това всички ще разправят как веднага са оценили, подкрепили са го в началото, че даже са го и измислили, преди да е измислен.
   Надежда за болните от рак на мозъка. Белгийска ваксина може да се прилага у нас

   www.offnews.bg

   Коментар


   • #4
    От: Днес, 04 Февруари, е световният ден за борба с онкологичните заболявания

    А освен лекари, теоретично имаме и нужните физици, химици, инженери, и пари. Само че парите се прахосват от парламента, правителството, и неграмотните безхаберни чиновници; докторите, физиците и инженерите получават заплати, по-малки от слугинята на дянков, свиват рамене, и се омитат в чужбина, за да не чуват как децата им плачат от глад.
    После разни президенти и фондации къде за самореклама, къде от безизходица, тръгват още веднъж да тупат вече изтупания брашнен чувал, белким със стотинките спасят поне някого. Оказва се, че технологиите и общественото здраве, на практика са работа на група частни лица, каквото е това място, а държавата не участва. Сякаш всичкото и население не е част от нея.

    Прочее, ако на някой не му е трудно, ще помоля да провери колко са заплатите на чистачките в МФ, и колко на научните сътрудници в БАН и МА.
    Последно редактирано от Стефан; 04-02-12, 21:29.

    Коментар


    • #5
     От: Днес, 04 Февруари, е световният ден за борба с онкологичните заболявания

     В близките дни за Белгия тръгва първата българка, на която ще бъде приложена специфична имунотерапия. Това е най-успешния засега метод за борба с рака на мозъка. Д-р Емануил Найденов (Emanuilis) е човекът, благодарение на когото този метод прави първите си стъпки у нас. Нека пожелаем късмет и оздравяване на пациентката.
     Слагат ваксина срещу рак на мозъка на българка

     www.offnews.bg

     Коментар

     Активност за темата

     Свий

     В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

     Най-много потребители онлайн 4,660 в 19:02 на 07-04-20.

     Зареждам...
     X