Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аденом на хипофизата

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • cnc82
  отговори
  Потърси в интернет информация за специалист в тази област. Има достатъчно мнения за добрите и не толкова добрите доктори .
  Аз когато имам нужда от лекар в дадена област , обръщам нета с хастара на горе и винаги съм бил доволен от крайния резултат.

  Успех и бързо оздравяване !

  Остави коментар:


 • дядо владо
  отговори
  Първоначално публикуван от Mikaela479 Преглед на мнение
  Здравейте, търся мнение за по-нататъчни действия...... и към кого да се обърна. Ще съм ви много благодарна !
  За този форум към доктор Емо https://offroad-bulgaria.com/member/12918-emanuilis

  Остави коментар:


 • Mikaela479
  започна тема Аденом на хипофизата

  Аденом на хипофизата

  Здравейте, търся мнение за по-нататъчни действия. Септември месец 2019та год. претърпях оперативно отстраняване на аденом на хипофизата. Към днешна дата, най-вероятно се касае за рецидив, но никой не ми казва нищо конкретно. При направен ЯМР на 30.01.2019 пише следното - Села турцика е неуголемена, с нормална форма. Хипофизната жлеза е правилно вложена в селата, с горногранични размери и конвексни контурни очертания. След интравенозно въвеждане на контрастна материя в структурата на аденохипофизата се визуализира асиметрична кистична находка с коронарни размери 12,7/4,3мм. Инфундибулумът е незадебелен и лекостепенно изместен наляво. Постъпих по спешност в неврология със силно главоболие и лека пареза на леви крайници. След проведен нов ЯМР пише следното - Открита находка - резидуален питуитарен аденом с цилиндрична форма и размер 13.0/3.5 мм в коронарен план. Касае ли се за рецидив и може ли да ми дадете съвет как да постъпя от тук нататък и към кого да се обърна. Ще съм ви много благодарна !

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на Вчера.

Зареждам...
X