Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за пълни изследвания

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #61
    От: До: Въпрос за пълни изследвания

    Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнение
    1/ не разбрах какви са симптомите на заболяването...
    2/от колко време си зле...
    3/какви точно изследвания са ти правени...
    4/на всеки нещо не му допада - на едни политиците, на други футболистите, на трети лекарите... да не ти харесва един лекар става, два добре, три съмнително... да не ти харесват лекарите в цял един град - изумително... по принцип такива пациенти действително се оправят с деанксит в повечето случай...
    Аз съм лекар с 22 г стаж и 2 специалности - обща меидцина и вътрешни болести...


    Здравейте Д-р...Cпоред вас добри ли са резултатите....

    WBC: 7.2 <3.5-10.00>
    RBC: 4.55 <3.80-5.80>
    HGB: 125 <110-165>
    HCT: 373 <350-500>
    PLT: 282 <150-390>
    PCT: 221 <100-500>
    MCV: 82 <80-97>
    MCH: 27.5 <26.5-33.5>
    MCHC:336 <315-350>
    RDW: 12.5 <10.0-15.0>
    MPV: 7.8 <6.5-11.0>
    PDW:15.3 <10.0-18.0>
    %LYM: 27.4 <17.0-48.0>
    %MON: 9.7 <4.0-10.0>
    %GRA: 62.9 <43.0-76.0>
    #LYM: 1.9 <1.2-3.2>
    #MON: 0.7 <0.3-0.8>
    #GRA: 4.6 <1.2-6.8>

    Коментар


    • #62
      От: Въпрос за пълни изследвания

      И без да съм доктор виждам, че всичко е в нормите. Оплаквате ли се от нещо?
      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

      Коментар


      • #63
        От: Въпрос за пълни изследвания

        Не е ясно - все още...
        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
        LZ1EMS

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

        Зареждам...
        X