Вчера ми попадна едно чувалче около 30 килограма технически меден сулфат . Не съм химик и нямам представа има ли някаква разлика с другия който продават и мога ли с него да си пръскам зеленчуците . По пътя на логиката просто трябва да е по чист химически използван е навремето в нашата галванохимия ама за какво не знам точно .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Меден сулфат (син камък)
Свий
X
-
От: Меден сулфат (син камък)
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение...
използван е навремето в нашата галванохимия ама за какво не знам точно .
Супер химика да сподели ако знае ?ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеВчера ми попадна едно чувалче около 30 килограма технически меден сулфат . Не съм химик и нямам представа има ли някаква разлика с другия който продават и мога ли с него да си пръскам зеленчуците . По пътя на логиката просто трябва да е по чист химически използван е навремето в нашата галванохимия ама за какво не знам точно .
Безгрижно си забъркай бордолезовиябайо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
...
Станьо да каже колко лозе има за пръскане ?
... че аз трета година нищо не съм правил на мойто,
ма и миналата година нямаше и едно зърно, че всичко се удави !Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 22-09-16, 21:08.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеКакво ще ръсите по това време на годината? Или въпроса е принципен.
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеКакво ще ръсите по това време на годината? Или въпроса е принципен.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Те това е чувалчето .А до това обикновено води продължителната работата с тези химикали
Снимките ги намерих забутани в едни книжа от добрите години на нашата галванохимия .
Това е днешната реколта от градината .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеС лозето съм приключил другата седмица отивам да го обера . Моето повечето е един десертен сорт който не се пръска . Ако искаш ще ти донеса пръчки . Тука зад работилницата сме насадили една малка овощна градинка домати ; краставици ; чушки ; тиквички ; боб . Най вече по доматите са появява една гадина като гъсеница която изяжда част от домата отдолу . Гадта е капризна не яде само един домат а изяде единя до някъде и се прехвърля на другия . Чушките пък голите охлюви им разгонват фамилията та синия камък им действа много добре . Ако не бях пръскал с меден сулфат сигурно един домат и една чушка нямаше да откъсна .мама ми даде тоя акъл та си опазих розите, имам сигурно една ферма плужеци в градината ама по розите ич.
Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеВчера ми попадна едно чувалче около 30 килограма технически меден сулфат . Не съм химик и нямам представа има ли някаква разлика с другия който продават и мога ли с него да си пръскам зеленчуците . По пътя на логиката просто трябва да е по чист химически използван е навремето в нашата галванохимия ама за какво не знам точно .
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеС лозето съм приключил другата седмица отивам да го обера . Моето повечето е един десертен сорт който не се пръска . Ако искаш ще ти донеса пръчки . Тука зад работилницата сме насадили една малка овощна градинка домати ; краставици ; чушки ; тиквички ; боб . Най вече по доматите са появява една гадина като гъсеница която изяжда част от домата отдолу . Гадта е капризна не яде само един домат а изяде единя до някъде и се прехвърля на другия . Чушките пък голите охлюви им разгонват фамилията та синия камък им действа много добре . Ако не бях пръскал с меден сулфат сигурно един домат и една чушка нямаше да откъсна .Последно редактирано от emil5koff; 05-10-16, 21:30.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар