Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за куче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за куче

Здравейте ! Искам да си взема куче, голямо и умно. Колебая се между Немска Овчарка, Лабрадор или Източноевропейска Овчарка. Кажете плюсовете и минусите на тези породи кучета.

От: съвет за куче

Аз съм за Немска Овчарка. Куче което ще ти донесе много емоции. Умно е, обича деца, добър пазач (източноевропейската овчарка е по-добър), красиво и изпълнено с енергия ! До скоро имах и знам какво е да имаш такова куче !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

От: Съвет за куче

+1 за Немската овчарка, без значение дали Източноевропейска или Старонемска. Аз имам от три години Източноевропейка, и въпреки че не съм се занимавал много с обучение много бързо се научава, изключително привързано към стопанина си и много любвеобвилно животно. Към непознати хора е много недоверчива и не пуска да припари някой, дори и в мое присъствие не я оставям пусната да не стане беля, имам познат със старонемец - те са сякаш по кротки с непознати, но и двете са много умни животни. Иначе за Лабрадора - има един в квартала, също много умни и дружелюбни кучета са, но май не са подходящи за пазачи. Иначе лае по чужди кучета, но към хора само мята опашка и играе с тях. Това са моите впечатления, всичко зависи за какво ти е кучето. Ако не е за пазач, което и от трите да избереш няма да сбъркаш. Успех!
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

И аз към нея клоня. Чувала съм, че Източноевропейските овчарки са по зли и по-мързеливи, така ли е ?

Коментар

Тема: Търся съвет за куче.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

И аз съм за Немска овчарка, преди имах, сега имам Хъски, много е лигаво и палаво. Немската овчарка си е истинско куче! Верен пазач и приятел.
            Ако е машина, нека бъде немска!
            XJR 1200
            ETZ 150
            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Немска Овчарка задължително ! Намери си някоя чистокръвна и после ще разбереш каква е разликата. Ако имаш затруднения пиши ми ще ти дам тел. на човек който може да ти намери на някаква сносна цена.
              Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

Развъдници има доста, пари да има .. Благодаря ви !

Коментар

+1 за немската овчарка. Немската овчарка обединява най-добрите качества на всички породи кучета.
                  П.П. http://bg.wikipedia.org/wiki/Немска_овчарка
                  LZ1ZAH

Коментар

И на мен любими са ми Немските Овчарки, но откакто моята умря забелязах какво нещо е. Няма значение каква порода е. Кучето е приятел който знаеш, че винаги ще е до теб каквото и да става, винаги е готово да даде собствения си живот за теб. Кучето обича повече стопанина си отколкото себе си. Това са едни удивителни същества, и с никой друг домашен любимец няма да усетиш това чувство на приятелство както с кучето ! Каквото и куче да си вземеш знай, че ще имаш много добър приятел.
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image074.jpg
Прегледи:2
Размер:72.7 КБ
ID:5384648Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0014.jpg
Прегледи:1
Размер:188.7 КБ
ID:5384649Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0040.jpg
Прегледи:1
Размер:80.9 КБ
ID:5384650

Подарявам го. На 2 години е. Своенравен и глезен. Не става за пазач
                      Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Благодаря ви много. Вече се насочих към Немска Овчарка, а и прегледах мненията в другата тема. Още един път благодаря ! Моля администратора да изтрие или затвори темата !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X