Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за провеждане на ултрамаратон в Трявна (Tryavna Ultra)

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Помощ за провеждане на ултрамаратон в Трявна (Tryavna Ultra)

  Здравейте!

  Не съм убеден, че тук е точното място за моята публикация, затова моля модераторите да я преместят, ако трябва.

  Пиша Ви относно провеждането на спортно мероприятие в Трявна, планирано за месец юли тази година (2015). Мероприятието представлява горско бягане на дистанции 58, 28, 10 и 3 км, като дългите дистанции преминават през отдалечени горски участъци, не всички достъпни с нормални автомобили.

  Организатор на мероприятието е iRun.bg, сайтът на мероприятието ще бъде www. tryаvna-ultrа. cоm и ще бъде стартиран до броени дни.

  В тази връзка отправям огромна молба към всички фенове на оф-роуда, които имат високопроходими автомобили, както и възможност и желание да се включат като доброволци за обезопасяване на трасето и евентуално за "emergency team" - готови да помогнат при възникнал проблем със състезатели в отдалечени участъци.

  На този етап бюджетът на мероприятието е скромен и не можем да определим конкретно заплащане за ангажимента, но както за всички доброволци - можем да предложим поемане на разходите за гориво, храна за деня, както и специален подарък - брандираната тениска iRun.bg / tryavna-ultra.com, която не се продава и може да се получи само срещу участие или доброволческа дейност. Всеки доброволец ще получи и грамота за приноса си!

  БЛАГОДАРИМ СЪРДЕЧНО НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ!

  Молим всички, които имат интерес, желание и възможност, да се свържат с нас през сайта iRun.bg!
  Последно редактирано от Чавдар (V93); 05-02-15, 18:27.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

Зареждам...
X