Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откриване на сезон 2017 в Боровец

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Откриване на сезон 2017 в Боровец

  Утре някой ще ходи ли на Боровец? Картите са по 5 лева. Ще е пълно с хора, ама поне ще покараме. Аз съм там, някой ако иска може да пием по бира.
  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
  0878 23 58 34- Радо

 • #2
  От: Откриване на сезон 2017 в Боровец

  Мислех, но поради голямата навалица мисля да се откажа.

  Аз ходя през седмицата и само до обяд.Ако някой ходи да пиши мога да се кача за компания.
  only 4 x 4,sim AWD

  Коментар


  • #3
   От: Откриване на сезон 2017 в Боровец

   там ще съм

   Коментар


   • #4
    От: Откриване на сезон 2017 в Боровец

    Ако изключим навалицата, едно от най-добрите откривания организационно. Постоянно томболи, занимания за деца, безплатен детски парк, музика, греяно вино, състезания по фри-шейни-спускания, безплатни бири, заря ...... дори и да не караш си беше весело. А за каране, въпреки нормалните за безплатно опашки, по пистите си беше съвсем нормално. Отделно, че нямаше откровен лед никъде и се караше доста приятно.

    Иначе безплатното нощно, беше това:

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP20161217_7238899_24473599.jpg
Прегледи:1
Размер:47.0 КБ
ID:5738431
    Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

    Коментар


    • #5
     От: Откриване на сезон 2017 в Боровец

     Напълно съм съгласен. И чакането по лифта не беше толкова, колкото всички казваха, че ще е.
     ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
     0878 23 58 34- Радо

     Коментар


     • #6
      ски на Боровец

      Тъй като сезона е към края си може да споделим впечатления от пистите на Боровец.Гледам ,че много малко се пише тук.Очевидно ски любителите са намалели във форума.
      Както навсякъде имаше и положителни и отрицателни неща.Отварянето на касите в събота и неделя от 8.00 часа беше приятна изненада.Като препоръка за през седмицата касите да отварят примерно в 8,20 часа.Преди началото на сезона пистите планомерно бяха добре подготвени и заледени още през ноември месец.И като паднаха първите снегове нещата на пистите с оръдия станаха идеални.От много години не бях карал от 1 декември и то при такива условия.Тук препоръката е да се разшири мрежата на снежните оръдия и на Ястребец1 и на Червено знаме.По този начин курорта ще поеме повече фенове на зимните спортове.За съжаление трябва тук да кажа,че пистите бяха обработени много добре само до началото на януари месец.В последствие екипа очевидно се е сменил.По друг начин не бих могъл да си обясня лошото и направо немарливото обработване на пистите в следващите месеци.Ръбовете,следите от веригите на машините и оголените места се редуваха навсякъде по трасетата.Все едно машините нямат фрези или оператора се качва за първи път на такава машина.Примерно тръгваш от горна станция на ЯЕкспрес и до долу са ти изпадали всички пломби.Неравно,ръбове м/у тегелите на машината,дупки от вериги,търкалящи се буци лед.И това се превърна в ежедневие,което за съжаление развали доброто впечатление в началото на сезона.Е сега надеждата е снега да се задържи поне до великден,та да се накараме както подобава.Но за истинските фенове винаги карането е малко.С препоръки за догодина да си обучат операторите на машините и разширяване на зоната с оръдията и да сме здрави всички за следващия сезон.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 4,660 в 19:02 на 07-04-20.

      Зареждам...
      X