Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сервиз за автоматици в пловдив/карлово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• сервиз за автоматици в пловдив/карлово

искам да помогна на едно приятелче който е скаран с интернета. има форд експлорър 4.0 автомат и нещо кутията не работи добре. той е в пловдив/карлово и ако някой може да ми даде координати на специалист в района ще помогне много. моя човек си е купил от турция даже ремонтен комплект за кутията но няма кой да я направи.

благодаря предварително
    "..there is no substitute for cubic inches.."

До: сервиз за автоматици в пловдив/карлово

Пробвай при тоз юнак
    http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=39393
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

благодаря! ще се обадя.

интересно, че в бг все повече хора предпочитат автоматите а майстори за тях така и не се появяват.
      "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Първоначално публикуван от fakir Преглед на мнение
        искам да помогна на едно приятелче който е скаран с интернета. има форд експлорър 4.0 автомат и нещо кутията не работи добре. той е в пловдив/карлово и ако някой може да ми даде координати на специалист в района ще помогне много. моя човек си е купил от турция даже ремонтен комплект за кутията но няма кой да я направи.

благодаря предварително
        Точно на форд експлорър 4.0 на мой приятел правиха ремонт на АСК в Пловдив, много го забавиха, но е много доволен Автосервиз Пенев издаде документите, а собственика на сервиза е Хаги, познавам и един майстор Данчо, сервиза се намира на Карловско шосе мисля, но съм загубил телефоните. Там ми правиха и ремонт на АСК на Волво S80, но не се получи успешен.
        Ако е необходимо ще издиря и тел. №
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X