Здравейте, колеги. Имам намерение да сменя volvo v40, което ми служи вярно вече 6 годинки, с нещо малко по-голямо и малко по-проходимо. Ориентирах се към SUV citroen c-crosser 2.2 hdi с ръчна скоростна кутия, 2007 година. Прочетох доста информация в нета и доколкото разбрах този модел е реално базиран на mitsubishi outlander. Mitsubishi outlander, pegeuot 4007, както и въпросния c-crosser се правят в Япония и именно това малко ме успокоява. Имам нужда от съвет дали въпросната машина е проблемна и дали въобще комбинацията на японец с френски агрегат е удачен избор. Огледах един такъв suv в една аврокъща и първоначалните ми впечатление е за много солидна изработка. Моля за мнения и съвети. Предварително ви благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнения за citroen c-crosser 2.2hdi 2007 година
Свий
X
-
От: Мнения за citroen c-crosser 2.2hdi 2007 година
Благодаря за отговора. Днес имах възможност да покарам crosser-aи не можах да го сваля под 7.5-8 литра, явно наистина си харчи. Иначе по книжка го дават 6 литра на 100 км извън града, но според този разход е трудно постижим. Иначе с този двигател ситроена е пъргав и ускурява уверено. Пробвах съединителят при интензивно, рязко ускорение и не забелязах приплъзване (приплъзването е често срещан проблем според немските форуми на ситроен, митцубиши и рено). Остана да се закачи с диагностика и ако е ок, да го взема
Коментар
-
Вчера закупух въпросния автомобил. Първите ми впечатления са следните: широк, просторен автомобил, има си всичко необходимо от към екстри (executive изпълнение е). Въпреки голямото тегло и височина, джипката е доста пъргава и приятна за каране. Разход градско също много добре - около 10-11 литра на 100 км, извън градско все още не съм го карал. Засега съм много доволен.
Поздрави и Весели Празници на всички съфорумници!
Коментар
-
Честито за покупката,макар и с малко закъснение.Аз също съм се насочил към такъв автомобил и искам да попитам за мнението ви за модела като модел и какво евентуално да гледам основно.Скъпо ли ви излезе обслужването,как са горе/долу цените на частите,доволен ли сте като цяло.Благодаря предварително! Димитър Чакъров .Ако не ви се пише-0897802681
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар