Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подмяна на шаси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подмяна на шаси

Здравейте ,скоро закупих първия си Джип(Паджеро 1 89г) и сега започват проблемчетата .Като основен проблем се очерта шасито, минах на вариАнт подмяна (нямам вяра на кръпките ),намерих шаси и сега вече се обръщам към вас за помощ.Бих ли могъл с помощ от приятели да прехвърля мотор и купе на новото шаси или да търся професионална помощ.Замислих се сам да го прехвърля защото в Бургас потропах на няколко врати но на никой не му се занимава .
    ТАКА ЧЕ ПОМАГАЙТЕ !!!!!

От: Подмяна на шаси

Все на някого ще му се занимава с прехвърляне на тридесет годишни части, но какво правим с номера на шасито полицата ГО?

Коментар

Ново шаси се купува все едно купуваш автомобил. После технотест - КАТ. ГО ти е най-малкия и най-евтиния проблем.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Ново шаси се купува все едно купуваш автомобил. После технотест - КАТ. ГО ти е най-малкия и най-евтиния проблем.
        Така де. За пример го дадох.

Коментар

По пазарите не продават ли цифри и букви?
          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
            Е "новото" шаси няма ли номер? Ако трябва да реже кръпка с пренабит номер вече си става прокурорско)

Коментар

Първоначално публикуван от са6о Преглед на мнение
              Е "новото" шаси няма ли номер? Ако трябва да реже кръпка с пренабит номер вече си става прокурорско)
              ....не ми се пишат самопризнания....
              МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Продават,но в КАТ не са хората от преди 15-20г.Тогава номера минаваше.
                Това за набиване на номера,не е за форума мисля!
                .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                Киа спортаж2000тди 98г
                Ауди А3 1.9ТДИ
                Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                  Продават,но в КАТ не са хората от преди 15-20г.Тогава номера минаваше.
                  Това за набиване на номера,не е за форума мисля!
                  То с тоя двестагодишен джип сигурно скоро ще ходи в КАТ!
                  Човека иска да си реновира возилото,купил си е честно резервна част,сменя си я и си кара!
                  Че нашата държава иска такса за всяко съвкупление със собствената си е друга тюрлия!
                  Това с манипулацията на номерата си нямаш,ама нямаш идея каква масова практика е!
                  Аз лично никога не съм я правил,ама съм я виждал и колите още си вървят и не са покавани по новините!Анадънму!

Коментар

Човека иска да си реновира возилото,купил си е честно резервна част,сменя си я и си кара!
                    Че нашата държава иска такса за всяко съвкупление със собствената си е друга тюрлия!
                    Това с манипулацията на номерата си нямаш,ама нямаш идея каква масова практика е!
                    Аз лично никога не съм я правил,ама съм я виждал и колите още си вървят и не са покавани по новините!Анадънму!
                    Само казах,че тази приказки не са за форума.
                    На кафе или бира става,но не и тук!
                    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                    Киа спортаж2000тди 98г
                    Ауди А3 1.9ТДИ
                    Каравана Аdria 390Q

Коментар

В КАТ - не, на преглед - да, a при причинено ПТП директно отива на друго едно място, от където и да се измъкне, ще си плаща като поп, включително глобите за невалидна ГО. Недай Боже да е ПТП с причинени здравни вреди.

Честно купуване на шаси върви с документите на автомобила, от който е това шаси. И процедурата е като да си си купил бракуван автомобил, който искаш да пуснеш в движение. При заводска комплектация таксите не са толкова велики, доколкото ми е известно, а има и други подробности покрай бракуването на "стария автомобил", иначе ще му се водят два, за които да плаща данък, най-малкото.

Еми поради гореизложените причини не е.

То и карането без книжка така. И други от сорта.

Аз лично никога не съм я правил...
                      Ама разбира се че не си, щом пишеш по форумите че не си.

,ама съм я виждал и колите още си вървят и не са покавани по новините!Анадънму!
                      Така де, те и на мен не са ми проверявали номер на шаси след КАТ. Не са имали повод. Ама при определени обстоятелства се случва да проимат.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До тук само проблеми без решение,джипа е основно за лов а регисрацията ще я мислим.

Коментар

Оф, човека пита кой да го направи, не как е законно/незаконно.
                          Та при мен може, ама е на другия край на бг
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Та при мен може....
                            Търтьо само кажи цена, че аз казвам 3(три)........
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Какво три, не те разбрах?
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X