Може ли да се вземат размерите на карето без да се демонтира?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се вземат размери на каре-къстачка за кардан?
Свий
X
-
От: Как се вземат размери на каре-къстачка за кардан?
Аз пък като имам кардан за ремонт го мятам в работилницата за кардани и питам кога ще е готов.
Вероятността да намериш кръстачка, да изкараш старата с чука, да монтираш новата, да не се счупи никоя зегерка и после всичко да тръгне без да тресе и без това е умерено ниска.
Коментар
-
Читавите карета се продават със зегерки, иначе си прав.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Аз съм измислил ноухау за вадене на кръстачката, което изключва бой с чук, натиск с преса, менгеме и т.н. Става за нула време и без грешка.
Ако ти е интересно, следващия път вземи кардана и при мен.
Коментар
-
Нали ти казах по горе.
С шублер ще вземеш диаметъра на чашката, със микрометър ще вземеш дължината на кръстачката.
Но, общо взето задаваш тъп въпрос, защото цената на придобиване на тия хуйовини е колкото цената на няколко кръстачки!
Свали си кардана и с него в магазина! Там по талон, на око и накрая поне шублер имат.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеНали ти казах по горе.
С шублер ще вземеш диаметъра на чашката, със микрометър ще вземеш дължината на кръстачката.
Но, общо взето задаваш тъп въпрос, защото цената на придобиване на тия хуйовини е колкото цената на няколко кръстачки!
Свали си кардана и с него в магазина! Там по талон, на око и накрая поне шублер имат.
Коментар
-
За дължината има шублери със С-образни челюсти, ама са по-скъпи от карето.
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар